Waarom niet voor iedereen?

De anti-christen maffia PvdA en SP is weer aan de gang en is opnieuw een kruistocht begonnen. Deze keer tegen de Jehovah’s Getuigen. Nou heb ik persoonlijk geen reden om het voor hen op te nemen na vanaf de jaren zeventig door een groep van hen te zijn lastig gevallen, geëxcommuniceerd en in mijn leven bemoeilijkt voor iets waar ik niets mee van doen had, maar de eerlijkheid gebiedt mij dit toch te doen.

Screenshot_85(Door: “Bozeoudeman”)

Vast en zeker gebeurt er veel wat niet zou moeten gebeuren. Ook, of misschien wel vooral bij dit soort ‘godvruchtige’ lieden, wat op zich niet vreemd is, want mensen zijn wij tenslotte allemaal. Dus ook de vele ‘heiligen’ onder ons die net zo goed tot het plegen van misdaden en ander liederlijk verval in staat zijn.

Waar ik mij aan stoor, is dat bekende met twee maten meten, waar die socialisten vaak zo goed in zijn. Waarom een groepje gelovigen, dat zeer beperkt is, er uitpikken en hen dwingen het hoofd te buigen voor gerechtelijke dwang? Waarom dit niet via het parlement aan alle godsdienstige, dus ook islamitische, en tevens semi-godsdienstige groepen, zoals het humanisme met in zijn kielzog het socialisme, opleggen?

Eenieder die een beetje het nieuws heeft gevolgd, weet over het misbruik in de katholieke kerk door met name priesters, maar hier gaat het verder. Hier gaat het ook om misbruik door opvoeders en geloofsgenoten. Zou dit bij al die andere groeperingen, godsdienstig of niet, dan niet of nauwelijks plaatsvinden? En hoe zit het bij pleeggezinnen? Zelf weet ik als ervaringsdeskundige van een meisje dat daar haar latere, als volwassen vrouw, ‘carrière’ als hoer aan te danken had.

Kortom, waarom een groep aan het kruis nagelen, socialistische hypocrieten, waarom niet naar de maatschappij in het geheel kijken en waarom ook niet, als we ons willen beperken tot een groep, eens de hand in eigen socialistische boezem steken of in de bevriende islamboezem? Of is het antwoord daarop dat je je eigen vuil liever niet naar buiten brengt en dat die islamieten niet met slechts 35 duizend, maar met anderhalf miljoen leden zijn.

Dus lekker dapper van deze socialistische boellies om op het schoolplein op een kleintje in te trappen, nietwaar mevrouw Kuiken die een dappere Haan probeert te zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner