Wat hebben Paus Francis en de leer van de Kabbalah voor invloed op uw dagelijkse leven?

Filed in ADDENDUMS BOEK, NIEUWS ANALYSES by on 16 december 2019 • 0 Comments

image

bron: blogspot.com

Paus Francis ontving op 30 oktober 2019 alvast een kopie (Tikunei) van de Zohar, het boek dat ten grondslag aan de steeds populairder wordende religie van de Kabbalah ligt. Het boek is een Engelse vertaling van de originele tekst. De Kabbalah is een erg populaire religie aan het worden en wordt aangehangen door bekende namen als Madonna, Lindsay Lohan, Britney Spears, Demi Moore en vele anderen. In dit artikel licht ik toe hoe de leer het Vaticaan alle wereldreligies gebaseerd zijn op de Luciferiaanse leer van de Kabbalah.

De Kabbalah is ook de leer die door de Wachowski broers, de regisseurs van de film The Matrix, wordt aangehangen. Het feit dat zij zich beide om lieten bouwen van man tot vrouw (of is het stiekem tot hermafrodiet?) is een teken aan de wand dat de Kabbalah van origine Luciferiaans is (zie mijn boek voor uitleg). Lana Wachowski werd geboren als Laurence “Larry” Wachowski en Lilly Wachowski werd geboren als Andrew “Andy” Wachowski. We hoeven echter niet lang te zoeken om de Luciferiaanse oorsprong van de Kabbalah te ontdekken, dat wordt al snel duidelijk als u de leer bestudeert. De uitleg vindt u in dit artikel.

We zien steeds meer bekende namen wereldwijd de transgender-agenda promoten en dat blijkt alles met Lucifer en Kabbalah te maken te hebben. Angelina Jolie liet bijvoorbeeld haar borsten verwijderen. De reden voor deze ingreep was opmerkelijk. Ze zou borstkanker willen voorkomen. Mijns inziens is dat best een drastische ingreep als je dat slechts preventief doet. Het vermoeden bestaat dan ook dat zij hier een Kabbalistische ingreep liet doen. Ook stimuleert zij haar zoon Shiloh (uit de relatie met Brad Pitt) zich te transformeren via hormoonbehandeling. Natuurlijk wordt daarbij het argument gebruikt dat Shiloh zich al vanaf jonge leeftijd als meisje verkleedde, maar filmsterren worden wel vaker ingezet om een propagandistische boodschap te helpen promoten. Ook Celine Dion promoot de transgender agenda en ziet er zelf ook steeds minder uit als een vrouw (zie hier).

image

bron: callmejorgebergoglio.blogspot.com

In de artikelen van afgelopen week heb ik veel geschreven over de Luciferiaanse aard van de transgender-LHBTI agenda, waarmee u en ik, maar vooral de kinderen van nu, overspoeld worden. Het is dan ook opmerkelijk dat Paus Francis een kopie van de Tikunei Zohar in ontvangst nam en dat de eerste officiële Engelse versie van dat boek (in zilver belegd en met het zegel van Lucifer op de cover) aan de bibliotheek van het Vaticaan zal worden toegevoegd. De Kabbalah wordt waarschijnlijk de nieuwe wereldreligie die alle bestaande religies zal vervangen, maar na het lezen van dit artikel zult u er achter komen dat de Luciferiaanse grondbeginselen feitelijk in alle religies verscholen liggen. Die Kabbalah heeft alles met het transgenderisme te maken, omdat Lucifer de hermafrodiete god representeert.

image

bron: ytimg.com

Voordat u verder leest, wil ik u eerst nog even wijzen op het logo van het bedrijf van ‘s lands grootste influencer. De man die eigenaar is van ‘s lands enige persbureau (het ANP), miljardair is en genoeg filmstudio’s en technische middelen tot zijn beschikking heeft om uw perceptie dagelijks te beïnvloeden. Ik heb het dan over het logo van Talpa Netowork (eigenaar John de Mol). Herkent u hetzelfde logo als op de Tikunei Zohar? Dat teken wordt in de Kabbalah ‘de boom des levens’ genoemd en is feitelijk een representatie van de Luciferiaanse leer van de matrix. In het Talpa logo zijn de middelste vier bollen gecomprimeerd, zodat het niet te veel opvalt, maar John de Mol toont duidelijk een Kabbalist te zijn. We kunnen er dus best wel van uitgaan dat John zijn Kabbalistische magische technieken toepast in alles wat hij produceert (van “persberichten”, “nieuws”, tot tv shows, radio, soaps, etcetera).

Het vervolg van dit artikel kunt u alleen bevatten als u mijn boek gelezen heeft. Hoewel ik begrijp dat velen zullen denken “Ja, dat boek weer. Nu weet ik het wel. Je kan zoveel op het internet vinden tegenwoordig en je hebt mensen als David Icke en vele anderen“, wil ik dan even wijzen op de reactie van de schrijver van de website Xandernieuws.net, die mij een persoonlijke email stuurde:

Het voelde alsof ik zelf 10 meter een nieuw pad was opgelopen, en ik nu ineens uitzicht kreeg op wat ik 50 meter verderop zou zijn tegengekomen.

Liefst had ik nog een jaar langer aan het boek gewerkt en dingen nog gedetailleerder beschreven. Ik wilde het boek echter makkelijk leesbaar houden. Bovendien: de tijd dringt! Het boek moet ook en vooral door jongeren gelezen worden. Uit de reactie van Xandernieuws blijkt wel dat het erg nuttig is om het boek te lezen. Alleen met de basiskennis uit het boek is het zinvol om de Luciferiaanse leer van de Kabbalah verder toe te lichten. Het is belangrijk dat u eerst het grote plaatje doorziet. Als u het boek gelezen heeft is dit artikel het juiste vervolg. Ook de in het laatste hoofdstuk van het boek besproken uitweg wordt u dan nog duidelijker.

Is de Kabbalah, is Lucifer dan de uitweg volgens Vrijland? Als u het boek leest zult u ontdekken dat ik spreek over het Luciferiaanse virussysteem. De uitweg ligt dus buiten die populaire leer van de Kabbalah en de wereldregering in de maak. De uitweg ligt buiten de religie van al die film- en popsterren. Zij moeten u inwijden in de nieuwe wereldreligie. Dat gaan we vanaf nu doorzien en dat gaan we anders doen. Daarom is het belangrijk de volgende stap te zetten.

U kunt het boek vandaag nog direct als epub (voor e-reader) en als PDF lezen. U kunt ook voor de papierenversie kiezen. Dit artikel is belangrijke aanvulling op het boek en zal regelmatig worden opgevolgd door meer aanvullingen. U heeft direct toegang als jaarlid of vanaf koper-maandlid (upgrade hier). U steunt mijn werk om door te kunnen gaan.

Krijg nu toegang tot het vervolg van dit artikel:

Bron linkvermeldingen: callmejorgebergoglio.blogspot.com, playground.plus, xandernieuws.net

Lees ook:

Martin Vrijland

© martinvrijland.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner