Wat verschrikkelijk en onmenselijk! Erkrath: Een derde van de “vluchtelingen” nog steeds zonder “gratis” WiFi

Ongelooflijk, niet alle vluchtelingenaccommodaties in Erkrath hebben gratis WiFi, dat is een onhoudbare staat en de politiek wil de situatie snel verhelpen, de “vluchtelingen” zijn immers van hen afhankelijk, ze willen Duits leren en zoeken naar banen en appartementen. Of communiceert u liever met degenen die thuis bleven dat ‘honing en melk’ eigenlijk in Duitsland stroomt?

Hoe vreselijk en onmenselijk, eerst moesten de ‘beschermingzoekers’ de ontberingen van de lange ontsnappingsroute doorstaan, mogelijk ook om de Middellandse Zee te overwinnen, nu de tragische noodsituatie: geen gratis WiFi. Hoe voelen degenen die Hartz IV ontvangen of arme gepensioneerden die geen gratis wifi ontvangen krijgen zich aan?

[…] Bewoners van nog niet geleverde vluchtelingenaccommodatie moeten zo snel mogelijk toegang hebben tot gratis WiFi. Het beleid van Erkrath heeft hier nu campagne voor gevoerd in het Sociaal Comité.

Nu komt het in beweging, het belang waarvan Dieter Thelen van de Friends of Refugees nogmaals benadrukte: “Veel vrouwen, wiens gezinssituatie anders niet toestaat, vertrouwen op WLAN zodat ze bijvoorbeeld Duits kunnen leren via YouTube-tutorials. Het werkt erg goed. Bovendien zoeken veel vluchtelingen zelfstandig naar appartementen of banen online. Dit alles is erg belangrijk voor het succes van integratie. Uiteindelijk heeft iedereen er baat bij als deze mensen zelfstandige worden. ” […] Meer informatie over Rheinische Post

 

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 25 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner