We leven in rare tijden!

Screenshot_31

(Door: “Elise Nijmegen”)

We leven in rare tijden, waarin alles nep lijkt te zijn. Geld is nep, er zit geen tegenwaarde meer aan. Politici zijn nep en hebben twee gezichten, één voor de nationale bevolking en een ander tegenover diegene die ze zien als “de autoriteit” van de wereld; de VN. Het gevoel van saamhorigheid en het verplicht verbinden met in onze maatschappij is nep, het komt maar van één kant, het overgrote deel van diegenen die in de islamideologie geloven hebben niets met – mogen niet – verbinden en saamhorig zijn met niet-moslims…

De klimaat-noodsituatie is nep, er is geen opwarming van de aarde, het ijs smelt niet, de mens heeft geen of bijna geen invloed op het klimaat, ijsberen gaan niet dood, de bekeringen kloppen sowieso al niet, en er zijn nog veel meer van die onzinverhalen die u over u heen gestrooid krijgt omdat u zich schuldig moet voelen omdat u dan minder snel in opstand komt tegen de waanzin en de klimaatdictatuur die de VN over de wereld wil uitrollen.

Gelukkig zien we in heel Europa dat de nationale bevolkingen in opstand komen, patriottisch en nationalistisch ingestelde groepen groter worden, omdat de mensen hun vrijheid, privacy en de westerse levensstijl, die bedreigd wordt door de islaminvasie met het bijbehorende gewelddadige en intimiderende gedrag, niet willen opgeven voor een krankzinnige (klimaat)dictatuur. We zien steeds meer mensen die zich organiseren en die hun kinderen willen beschermen tegen al dan niet salafistische pedofielen.

Zonnepanelen zijn niet duurzaam en groen, nog zo’n nep-verhaal, aangezien ze niet of nauwelijks te recyclen zijn. Windmolens zijn niet goed voor het klimaat, ze scheiden een zeer gevaarlijk gas af, SF6, dat nog jarenlang in de atmosfeer blijft hangen. En vaccinaties, die in sommige landen al verplicht zijn, zitten vol met allerlei wazige en voor het lichaam schadelijke stoffen zoals hoge levels van aluminium. De elektrische auto is niet groener of duurzamer dan de nieuwste dieselmotor en we hoeven niet van het gas af, dat is een verzinsel van het politieke kartel. Om nog maar niet te beginnen over 5G, dat schadelijk is voor mens, dier en flora.

Als ik de boeren en bouwers was, zou ik alle berekeningen die hun voortbestaan bedreigen over CO2, stikstof, PFAS en andere zaken door een onafhankelijk bedrijf na laten meten, aangezien er niet alleen ten opzichte van links en rechts, de nationale bevolking en de nieuwelingen, boeren en vliegvelden, maar ook ten opzichte van het klimaat met twee maten gemeten wordt om te voldoen aan het politiek correcte VN-beleid.

Het EU-beleid benadeelt onze ouderen en die in andere EU-lidstaten, de armoede stijgt overal en in Nederland niet alleen onder de ouderen, maar iedereen heeft last van de mega-hoge rekeningen die, aangezien de EU altijd om meer geld zal blijven vragen, de komende jaren met het oog op de miljoenen mensen die de EU in samenwerking met de VN naar Europa wil halen, naar alle waarschijnlijk zullen blijven stijgen.

Hopelijk wordt 2020 een jaar waarin dit Rutte-kabinet wordt afgezet, de PVV een kabinet vormt, de grenzen dichtgaan, we uit de EU en VN stappen en er een kabinetsbeleid komt dat de Nederlander weer op de eerste plek zet. Dat de logica weer terugbrengt en de politieke correctheid weer vervangt door de waarheid.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 01 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Dit is waarom bijna iedereen positief test op corona
30 september 2020
Waarom id an niet 100% van de afgenomen tests positief?
Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog
30 september 2020
Tussen beide landen is de oorlog nooit gestopt. er is enkel een "staak...
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
26 september 2020
Groeten van de Grote Orde van Verlichting voor de Verenigde Staten en ...
Willekeurige partner