Welke idioot heeft de anderhalve meter samenleving bedacht? (video)

Soms denk je echt dat je wakker bent geworden in het gekkenhuis als je iedereen hoort praten over de anderhalve meter samenleving alsof het altijd zo is geweest.

Tot voor een paar maanden geleden had niemand er nog nooit van gehoord en nu wringt alles en iedereen zich braaf in een anderhalve meter keurslijf.

image


Niets schijnt overheden, waaronder de onze, te deren onderweg naar de 24/7 controle maatschappij. Maar, het ergste van dat alles is nog dat de sheeple alles zonder morren slikken en volop meewerken om hun laatste vrijheden op te geven.

Het is werkelijk niet te bevatten hoe weinig waarde mensen hechten aan hun vrijheden en hun rechten. Ze zijn bereid beiden volledig op te geven, als er asjeblieft maar iemand is die hen kan redden van dit vreselijke virus. Hoe vreselijk dat virus wel niet is, kan je iedere dag zien op televisie en lezen in de kranten, waar men met elkaar wedijvert om met het meest vreselijke corona horrorverhaal te komen.

En dan ineens is er de anderhalve meter samenleving.

De idee van de anderhalvemeter samenleving ontstond tijdens de coronacrisis in Nederland. Minister Wiebes liet op 27 maart 2020 weten dat hij druk bezig is met ondernemers om concepten te ontwikkelen voor de ´1,5-meter-economie´. Op 28 maart 2020 noemde Sieger Dijkstra de werkelijkheid na de coronacrisis de anderhalve meter-economie. Op 9 april 2020 was anderhalvemetersamenleving het woord van de week.

Is er ooit aan het Nederlandse volk gevraagd of ze willen leven in een anderhalvemeter samenleving? Nee, natuurlijk niet. “Er is besloten”. En dus gaat iedereen zich braaf richten op een hele nieuwe manier van leven die voorgoed alles zal veranderen.

Misschien lukt het de overheid om er voor nu mee weg te komen, omdat mensen nog steeds de illusie hebben dat over een paar weken weer alles normaal is en iedereen weer gewoon kan doen wat ze altijd deden.

Dat gaat niet gebeuren. De dreiging van het virus zal de komende jaren worden uitgemolken en iedere keer dat het volk hoopt dat het virus weg is (en er weer iets op de agenda staat wat er doorheen gedrukt moet worden), duikt het weer opnieuw op. Ze spelen dit uiteraard zeer slim, want naarmate het 5G netwerk verder zal worden uitgerold zal je meer en meer mensen met coronasymptomen krijgen, hetgeen dan zal worden uitgelegd als een nieuwe uitbraak van het (alweer gemuteerde) virus.

Daarna zullen de uitbraken uiteraard doorlopen, want met de uitrol van 5G zal het aantal coronagevallen alleen maar toenemen. Dit wil zeggen bij meer en meer mensen zal de aanwezigheid van genetisch materiaal in het lichaam worden vastgesteld en benoemt als coronavirus. In werkelijkheid zijn het exosomen die cellen uitscheiden omdat ze vergiftigd worden door onder andere 5G.

Kortom, de anderhalvemeter samenleving is er voor de rest van je natuurlijke leven en dit zal worden gebruikt om de bevolking nog veel meer te controleren en te sturen en vooral te dehumaniseren en voorbereiden op de volledige koppeling met AI. Wij zijn van nature sociale wezens en hebben elkaars aanraking nodig. Als een pasgeboren baby niet wordt aangeraakt dan sterft deze. Bovendien communiceren onze hartfrequenties met elkaar en door de anderhalve meter afstand neemt dit drastisch af. Wij worden als samenleving op deze manier nog verder uit elkaar gedreven, naast de verdeeldheid die ons wordt opgedrongen.

Tegen de tijd dat 5G er eenmaal is, wordt de taak van de overheid gemakkelijker, want veel dingen kunnen dan worden geautomatiseerd worden en kan de anderhalve meter samenleving worden afgedwongen door dingen zoals gezichtsherkenningssoftware, robots en drones.

Je ziet het nu al gebeuren, want natuurlijk gaat er een enorm probleem ontstaan bij de spoorwegen dankzij die krankzinnige anderhalve meter.

Minister: Tijd van volle treinen is voorbij, voorrang vitale beroepen lonkt. Het is in de anderhalvemetersamenleving geen optie meer om treinen of bussen tot de nok toe te vullen met mensen. Sterker nog: het kabinet overweegt serieus om in het openbaar vervoer de komende tijd voorrang te geven aan mensen met vitale beroepen.

We zullen ook daar naar die anderhalvemetersamenleving toe moeten, aldus de bewindsvrouw. Van Nieuwenhuizen: ,,Wie kan er dan nog wel met de trein? Daar zul je dan misschien prioriteiten moeten stellen. Dus niet meer voor de flauwekul met de trein, om alleen even iets leuks te gaan doen.”

Zo werd al voorgesteld een treinkaartje te introduceren speciaal voor mensen met vitale beroepen.

De anderhalvemeter sameleving wordt gepresenteerd als een vaststaand feit, niet als een tijdelijke maatregel en de overheid gaat straks bepalen wie er nog wel met de trein mogen en wie niet. Mensen zonder eigen vervoer en/of ‘’vitaal beroep’’ zullen straks nauwelijks of helemaal niet meer met het openbaar vervoer kunnen reizen.

Hoe meer mensen zich aan de voorschriften houden van de overheid, des te eerder is de 5G digitale gevangenis een feit. Hoe meer mensen de anderhalvemeter samenleving omarmen als het nieuwe normaal, des te eerder zijn wij allemaal gechipte en gevaccineerde slaven.

Er heeft een machtsgreep plaatsgevonden, waarbij nu zelfs de schijn van democratie volledig is verdwenen. Want, vanwege het niet bestaande “gevaarlijke virus”, berust de macht in de wereld nu volledig bij virologen, die uiteraard doen wat hen in het oor wordt gefluisterd door hun meerderen.

Hoe eerder wij als volk een einde weten te maken aan de medische terreur des te beter en hoe eerder wij weer teruggaan naar een normale maatschappij zonder al die idiote beperkingen, des te beter.

Wij kwamen bij toeval de volgende Nederlandstalige video tegen, waarin een bezorgde burger met de naam Mark Kommeroh een aantal interessante wetenswaardigheden en feiten weet te vertellen over de huidige coronacrisis. 

Ondertussen wordt er driftig geëxperimenteerd met mogelijke behandelopties voor patiënten die besmet zijn door het virus, dat wil zeggen, symptomen vertonen en positief getest zijn op genetisch (exosomen) materiaal.

Eén van die behandelmethodes die er veelbelovend uitziet, is een behandeling door middel van ultraviolet licht, wat virussen, bacteriën en andere microben kan doden.

Nationale gezondheidsraad China: ultraviolet licht kan coronavirus inactiveren De National Health Commission van China heeft haar zevende richtlijn over de diagnose en behandeling van het coronavirus uitgebracht. Hierin staat onder meer dat ultraviolet licht het COVID-19-virus kan inactiveren.

In de richtlijn worden verschillende stoffen vermeld als effectieve manieren om het coronavirus te inactiveren. Omdat het coronavirus gevoelig is voor ultraviolet (uv-)licht, kan ultraviolette straling volgens de National Health Commission (NHC) het virus effectief elimineren.

Het bedrijf Aytu BioSience heeft een manier uitgevonden hoe patiënten met deze therapie behandeld kunnen worden en als voorbeeld een video gemaakt. Deze video is door de Youtube censuur inmiddels verwijderd, vandaar dat we hier een bitchute versie plaatsen.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner