Welkom bij de Coronavirus politiestaat

De recente pandemie van COVID-19 heeft geleid tot de introductie van een groot aantal maatregelen die veel weg hebben van een medische politiestaat. Mensen zijn beperkt tot hun huis, mogen alleen vertrekken voor ‘essentiële’ aankopen, alle niet-essentiële bedrijven zijn gesloten, er zijn surveillancemaatregelen ingevoerd en een aantal individuele rechten zijn opgeschort.

Terwijl een aanzienlijk aantal mensen gewoon wacht tot alles ‘weer normaal wordt’, gewillig de afsluitingsopdrachten ijverig gehoorzamend en degenen die dat niet doen verklikken en aan de schandpaal nagelen, kunnen anderen die een precedent van gebeurtenissen als 9/11 citeren, zien dat wat normaal was niet meer bestaat. Dit is het nieuwe normaal. Als het coronavirus eenmaal verdwijnt, zoals onvermijdelijk het geval is, welke stimulans is er dan voor regeringen om alles terug te draaien naar hoe het was, en de controlebevoegdheden op te geven die ze zo gemakkelijk hadden ingesteld?

Welkom bij de medische politiestaat, waar uw individuele rechten op de achtergrond komen te staan ​​voor een niet-probleemvirus, niet erger dan de griep. Kijk mee met deze aflevering van Objective: Health waar we het uitspitten.

 

Trump to Discuss Economic Steps; Italy Halts Most Travel; Stocks ...
Website van de bron!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner