Wereldoorlog III is een feit

Dit is nergens officieel aangekondigd, maar met wat we zien gebeuren kunnen we enkel maar besluiten dat Wereldoorlog III een feit is.

Onlangs kondigde sleepy President Biden 800 miljoen militaire steun aan Oekraïne. Deze komt bovenop de 3,4 miljard die eerder al aan militaire steun gegeven werd.

De ministers van de G7 landen (Canada, Frankrijk, Duitsland, Itali├ź, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) beloven ook nog eens 22 miljard aan financi├źle hulp. Dat is dan boven de reeds bestaande steunpakketten.

De EU doet ook zijn duit in het zakje: 1 miljard financi├źle steun. Dit geld komt dan uit de Europese Vredesfaciliteit; geld om oorlog te voeren dus.

En natuurlijk kan ons Belgenlandje niet ontbreken. Er werden al 5000 machinegeweren geleverd, 3800 ton brandstof en 300 militairen. Nu wil onze premier antitankrakketen en zware wapens leveren.

En zo kunnen we nog wel een tijdje verder gaan met dit lijstje.

Alles in bovenstaande lijst komt nog bovenop alle sancties die Rusland opgelegd werden.

Al is deze nergens officieel aangekondigd maar al die landen die massaal Oekra├»ne met wapens en geld steunen om het op te nemen tegen Rusland, kan enkel ge├»nterpreteerd worden als een oorlogsverklaring aan Rusland. De offici├źle mededeling in de MSM is er nog niet, maar voor de rest is Wereld Oorlog III een feit. Gans het Westen heeft zich tegen Rusland gekeerd.

Vraag is enkel nog waar al dit geld aan gaat besteed worden. Uit ervaring weten we al dat dit niet op de plaats terecht komt waar het zou moeten terecht komen. Mogelijk wordt er heel veel geld zogezegd naar Oekraïne gestuurd om in de realiteit andere projecten mee te financieren. En nee, niet het soort projecten waar de gewone man beter van wordt. Van waar komt het geld om al die chemtrails mee te bekostigen? Hoe zijn al die ondergrondse tunnels gefinancierd?

Welkom in het nieuwe normaal.

rusboot

wakkernieuws.be
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 29 mei 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers