Wereldwijd protest tegen lock downs

Massa media melden geen protesten tegen het wereldwijde beleid om economieën op slot te gooien en het openbare leven lam te leggen. Zij moedigen de lock downs juist aan en roepen regeringen op strenger op te treden. Het lijkt alsof iedereen het ermee eens is. De schijn bedriegt echter.

De weerzin groeit. De kritiek. Het verzet. Zeker nu de kwalijke gevolgen steeds duidelijker worden voor grote bevolkingsgroepen die er financieel aan bezwijken.

Ook realiseren zich steeds meer mensen dat zij hun vrijheid kwijt zijn, doordat zij in een wereldwijde lock down zijn terecht gekomen. En dat het helemaal niet zeker is of zij deze vrijheid ooit weer terug gaan krijgen.

Daarom roepen mensen op tot actie om de ingeleverde vrijheden terug te eisen.

Door te overwegen tegen lock downs te gaan protesteren beseft iedereen direct dat ook die uiting van de meningsvrijheid weg is. Immers niemand mag in de meeste landen naar buiten of nog in groepen samenkomen.

Het verlies van vrijheid kan niet duidelijker blijken, als de autoriteiten aangeven dat ook niet meer geprotesteerd mag worden!

Post Views: 2.901

robvellekoop

© © De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 27 mei 2020

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner