Wetenschap komt met een verklaring voor de vele hartproblemen

De Hartaanvallen zijn het gevolg van geestelijke een geestelijk stoornis

Wij, normale mensen, zouden zeggen dat wij de wetenschap niet nodig hebben om een verklaring te vinden voor de vele hartaanvallen, want wij weten dat deze worden veroorzaakt door de vaccins.

De wetenschap denkt echter van niet en claimt dat al die hartaanvallen te maken hebben met de geestelijke gemoedstoestand van de slachtoffers.

Het is maar goed dat wij geen wetenschappers zijn, want alles wat wij logisch vinden is voor hen niet zo.

Als wij vinden dat als iemand dood ter aarde neerstort na het krijgen van een “levensreddende” coronaprik dat het dan het vaccin moet zijn wat de dood heeft veroorzaakt, dan is de wetenschap van mening dat wij daar volkomen naast zitten.

Het heeft alles te maken met geestesgesteldheid aldus het nieuwste onderzoek.

We hebben natuurlijk het klimaat al als oorzaak gezien voor de vele hartaanvallen en hartafwijkingen die zich voordoen sinds de vaccinaties zijn begonnen. Vervolgens kwamen de berichten dat het de kou zou zijn die extra veel hartaanvallen veroorzaakt, maar nu hebben we weer een nieuwe:

Experts in het Verenigd Koninkrijk zeggen dat een explosie van nieuwe hartaandoeningen bij jongere patiënten kan worden verklaard door een nieuwe aandoening die ‘post-pandemische stressstoornis’ wordt genoemd.

In een artikel van de London Evening Standard wordt senior vaatchirurg Tahir Hussain, die werkt in een NHS-ziekenhuis in Londen, geciteerd.

“Ik heb een grote toename gezien van trombotische gerelateerde vasculaire aandoeningen in mijn praktijk,” zei Hussain.

“Veel jongere patiënten worden opgenomen en vereisen meer chirurgische en medische interventie dan vóór de pandemie.”

Hussain zei dat de gevallen “een direct gevolg zijn van de verhoogde stress- en angstniveaus veroorzaakt door de effecten van PPSD (post-pandemische stressstoornis).”

Hij zei ook dat mensen die thuis stierven “aan aandoeningen zoals longembolie en een hartinfarct” te maken hadden met zelfisolatie en niet op zoek gingen naar de medische zorg die ze nodig hadden.

De uitleg van Hussain werd herhaald door voormalig senior NHS-psychologisch therapeut Mark Rayner, die zei dat maar liefst 300.000 hartkwalen te wijten kunnen zijn aan “post-pandemische stressstoornis”.

“Iedereen heeft gehoord van PTSS, maar we moeten echt dringend ons hoofd rond PPSD krijgen,” zei Rayner, eraan toevoegend dat “de pandemie en de daaruit voortvloeiende lockdowns die daaruit zijn ontstaan een enorm effect hebben gehad op de geestelijke gezondheid van de hele natie.”

Dat er al 6 maanden lang geen lockdown meer is geweest in het Verenigd Koninkrijk wordt voor het gemak maar even vergeten.

Ook hebben de wetenschappers geen rekening gehouden met het feit dat sommige mensen heel goed in staat zijn om zelf te rekenen.

Zo blijkt er in het land in alle leeftijdsgroepen een aanzienlijke verhoging te zijn van sterfgevallen vanaf het moment dat ze begonnen met vaccineren.

De volgende berekeningen zijn gemaakt op basis van deze officiële overheidscijfers.

Er is een oversterfte in alle leeftijdsgroepen als de cijfers worden vergeleken met de afgelopen 5 jaar.
De grootste oversterfte op dit moment doet zich voor in de leeftijdsgroep 12 tot en met 14 jaar. Deze kinderen sterven niet aan corona en de verhoging begint vanaf het moment dat ze beginnen met vaccineren.

Zouden die kinderen allemaal dood zijn gegaan aan post-pandemische stresstoornis?

Of zou het kunnen dat het toch hartproblemen zijn? Want ook in Duitsland begint men nu schoorvoetend toe te geven dat myocarditits na vaccinaties toch wel wat vaker voorkomt dan eerst gedacht.

Bron:. https://niburu.co/gezondheid/16928-wetenschap-komt-met-een-verklaring-voor-de-vele-hartproblemen

Complot tegen de mensheid, corona, Medisch, Nieuws berichten

De Ware Wereld
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers