Wetenschappers toonaangevende MIT bevestigen dat alle social distancing zinloos is

Opnieuw is er een studie gepubliceerd waarmee andermaal wordt bevestigd dat alle ‘corona’ maatregelen zinloos zijn. Wetenschappers van het toonaangevende Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben geconstateerd dat anderhalve meter afstand, twee meter, of zelfs 20 meter afstand houden in binnenruimten geen enkele invloed heeft op het risico om te worden ‘besmet’. We schrijven nu ongeveer een jaar dat lockdowns, social distancing, mondkapjes en avondklokken helemaal niets met volksgezondheid en veiligheid te maken hebben, maar één groot gedragsexperiment zijn om te kijken of de doorsnee burger inmiddels zó geïndoctrineerd is, dat hij kritiekloos met de meest nutteloze en absurde maatregelen akkoord gaat.

Nu de ziekenhuizen in diverse landen vollopen met zogenaamde ‘derde golf’ patiënten – wat volgens tal van onafhankelijke waarnemers in werkelijkheid mensen zijn die ziek worden na gevaccineerd te zijn – hebben wetenschappers van het gerenommeerde MIT feitelijk geconstateerd dat het niets anders dan een mythe is dat social distancing in wat voor vorm dan ook de verspreiding van het coronavirus tegenhoudt of vertraagt.

mondkapje

2 meter of 20 meter – het maakt niet uit

Overigens veegden onafhankelijke wetenschappers van meet af aan de vloer aan met anderhalve meter of twee meter afstand, omdat er in de hele geschiedenis nul komma nul bewijs is geleverd dat zaken zoals social distancing, mondkapjes en avondklokken ook maar iets kunnen uitrichten tegen een virus. De Washington Post wees er onlangs op dat het massaal dragen van mondkapjes tijdens de Spaanse grieppandemie van ruim een eeuw geleden totaal niet heeft geholpen.

Volgens MIT professoren Martin Bazant en John Bush blijkt het helemaal niets uit te maken of je in een ruimte anderhalve meter of twee meter afstand houdt. Uitgeademde vochtdruppeltjes (aerosolen), die zijn aangewezen als belangrijke verspreiders van het coronavirus (we laten even in het midden of dat nu wel of niet een correcte aanname is) blijken namelijk zich binnen no-time uniform door een ruimte te verspreiden. Vooral in afgesloten ruimten ‘is iemand op 20 meter afstand niet veiliger voor via de lucht verspreidde ziekteverwekkers dan op 2 meter).

‘Inschatting maken voor iedere ruimte’

Professor Bush zei dat de resultaten van de studie niet onmiddellijk kunnen worden gebruikt om de hele samenleving nu maar meteen compleet open te gooien. Volgens hem zou er voor iedere ruimte een aparte inschatting moeten worden gemaakt. Ook is het volgens hem nuttig om indien mogelijk zo kort mogelijk in een binnenruimte te blijven. In goed geventileerde ruimten lopen mensen overigens aanzienlijk minder risico.

Enfin, dat is wat bijvoorbeeld Maurice de Hond een jaar geleden al zei. Tot op heden is hij, en met hem inmiddels duizenden wetenschappers en andere kritische experts, in Den Haag nog geen seconde serieus genomen. En dat komt, zoals u inmiddels weet, omdat het nooit om onze gezondheid en veiligheid ging, maar om de ‘Great Reset’ mogelijk te maken, de totale omkering van onze vrije samenleving in een totalitaire klimaat-vaccin dictatuur.

 

Xander

(1) Just the News via PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences of the USA)

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 12 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers