WHO draait de test-epidemie de nek om

Waarom moesten we ook al weer in de lockdown?

Dat was toch omdat de “besmettingen” zo uit de hand liepen? Vanaf het begin hebben wij hier gepubliceerd dat de PCR test van A tot Z waardeloos is en dat de griepgolf is omgekat naar “COVID-19”.

Het gedrocht van Drosten en Koopmans was gebaseerd op een Ct waarde van 45. Een totale fraude.

De WHO ziet nu, dat de vaccinaties leuk op gang beginnen te komen en dat bovendien hun mannetje Biden aan de knoppen zit en dus…. kan de Ct waarde naar 25. Die waarde is ook door alle producenten geadviseerd. Er is geen pandemie geweest, er is geen oversterfte geweest, de PCR test is misbruikt om de vaccinaties door te drukken. Iedereen moet bang voor elkaar worden gemaakt. De hele boel stort nu in elkaar.

coronavirus

Koopmans en consorten zijn oorlogsmisdadigers. Tribunaal.

De rellen en onvrede, waar zou dat nu vandaan komen? De oorzaak is dat miljoenen nu in de gaten krijgen dat ze bijna een jaar KEIHARD zijn voorgelogen door kabinet, OMT, de MSMedia en brulaapjes als Gommers, Kuipers, Bruls en de politietop. Consequent LIEGEN en bedriegen, het komt hen duur te staan.

Een avondklok is niet uit te leggen, dus dan maar met de knuppel erop.

Op de sociale media is de tsunami niet meer te stoppen:

Weken van rellen?

Demonstreren noemen wij dat. ALLE rechten terug en de misdadigers in Den Haag straffen.

Flashmobs organiseren waar het maar kan. Uiteindelijk gaat de politie met de demonstranten meedoen. De problemen zitten in de top.

Rutte en De Jonge weten dat ze eraan gaan. Gaan nu wild om zich heenslaan. Het is te hopen dat hun laatste uur is geslagen. Voordta ze het leger inzetten, waarvan bekend is dat sommige bataljons hebben geleerd hoe ze eigen volk moeten kapot slaan, desnoods doodschieten.

En áls ze zijn weggeschopt, lieve mensen, dan moeten er deugedelijke mensen opstaan die de bijl aan de wortel van de verrotte boom gaan zetten. Die zitten niet in Den Haag.

De US Marines knappen het smerigste werk voor Trump en het Pentagon op.

Het Korps Mariniers moet dat hier ook maar doen. Het is tijd.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 29 mei 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers