WHO maakt aanstalten om pandemie uit te roepen (video)

 De wereld raakt steeds meer in de ban van het coronavirus en op steeds meer plaatsen wordt het dagelijks leven ontwricht.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) begint eindelijk aanstalten te maken om een pandemie uit te roepen, maar voor die tijd moet het virus zich nog wat meer verspreiden.

image


Als onze overheden echt het coronavirus hadden willen beteugelen, dan hadden ze heel andere maatregelen genomen dan dat ze nu hebben gedaan. Nu hebben ze als het ware de rode loper uitgelegd voor het virus en niet zo vreemd dan dat er iedere dag nieuwe besmettingen bij komen.

Nederland en België hadden bijvoorbeeld kunnen doen wat Rusland doet. Het land heeft 145 miljoen inwoners, grenst aan China, maar heeft slecht 17 gevallen van besmetting, waarvan er een aantal alweer zijn genezen, en geen doden.

Zo heeft de stad Moskou nu een beleid afgekondigd dat iedereen die naar Moskou komt en daarvoor in een gebied is geweest waar het virus heerst, vrijwillig in quarantaine gaat. Mensen die dit niet doen of niet de voorgeschreven tijd in quarantaine doorbrengen kunnen een gevangenisstraf krijgen van 5 jaar.

Wanneer je kijkt naar de cijfers van Rusland, dan kan je alleen maar concluderen dat er wel degelijk een manier is om verspreiding van het virus tegen te gaan. Bij ons is het waarschijnlijk al te laat, maar dat zal ook ongetwijfeld de bedoeling zijn geweest.

Als je mensen die in besmette gebieden zijn geweest gewoon carnaval laat vieren, dan weet je wat er gaat gebeuren. Uit de hele knullige benadering van onze overheden wordt alleen maar duidelijk dat dit virus zich juist moest verspreiden tot er een punt is bereikt waarop het volk in grote angst leeft, met smart wacht op een vaccinatie en reikhalzend uitkijkt naar de mededeling van de WHO dat we formeel met een pandemie te maken hebben.

We hebben eerder geschreven dat financiële belangen een rol spelen bij het uitstelgedrag voor het uitroepen van de pandemie, maar dat moment komt toch steeds dichterbij nu de WHO toegeeft dat we bijna bij dat punt zitten.

In de volgende video kan je een interessant bericht horen van Brett Giroir, de Amerikaanse staatssecretaris van Gezondheid, die zegt dat de sterftecijfers van dit virus niet veel anders zijn dan die van de griep, omdat men niet goed telt.

En als we het dan toch over de griep hebben:

Toch veroorzaakt de griep jaarlijks 3 tot 5 miljoen ernstige zieken en 250.000 tot 500.000 doden. Elk jaar krijgen ongeveer 820.000 Nederlanders griep. Tijdens een gemiddelde griepepidemie in de winter gaan er in Nederland 250 tot 2.000 personen direct aan de griep of aan de gevolgen ervan dood.

Eén van de ergste dagen voor China voor wat betreft het coronavirus was 10 februari dit jaar toen er op één dag 108 mensen stierven.

Op diezelfde dag gebeurde het volgende op deze wereld:

Er stierven 26.283 mensen aan kanker.

Er stierven 24.641 mensen aan een hartziekte.

Er stierven 4.300 mensen aan de gevolgen van diabetes.

Wat weten we zeker tot op dit moment?

Er is geknoeid met dit virus, het is absoluut niet natuurlijk ontstaan.

Westerse overheden nemen geen echte maatregelen om het virus in te dammen, maar doen alles halfslachtig waardoor het virus alle gelegenheid krijgt om zich te verspreiden.

Mainstream media jagen bevolking op grote schaal angst aan.

De WHO is dicht bij het uitroepen van een pandemie.

Israël heeft toevallig al langere tijd aan een vaccin gewerkt voor een gelijksoortig virus en kan binnenkort de wereld verrassen met een vaccin tegen dit coronavirus.

En daaruit volgt dat verplichte vaccinatie dichterbij is dan je denkt.

Meer informatie over vaccineren:

Vaccinvrij

Redactie

© niburu.co

 

Reacties 1

StopNWO op dinsdag 10 maart 2020 20:25

Dit is echt wel serieuze shit

Dit is echt wel serieuze shit
Gast
vrijdag 19 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers