Het begin van het einde is begonnen

Een testbewijs als oplossing om meer “vrijheden” te krijgen, wordt nu onderzocht door de overheid als mogelijkheid tot “versoepelen”.

Als je precies doet wat de gevangenisdirecteur wil, dan krijg je dit weekend misschien wel een extra toetje.

Bijna niemand realiseert zich dat wij nu op een soort "point of no return" terecht zijn gekomen. Een punt waarop, als we nu niets doen, onze ondergang als "normale maatschappij" een voldongen feit is.

het begin van het einde

Het volgende bericht uit het AD is de inleiding tot het einde:

Het demissionair kabinet wil op zeer korte termijn een besluit nemen over een mogelijke app met een 'testbewijs'. Werknemers zouden bijvoorbeeld met zo'n mobiele app een negatieve testuitslag kunnen laten zien, waardoor ze naar kantoor kunnen komen. Maar ook voor festivals en andere evenementen zou het mogelijk een uitkomst bieden.

Het ministerie van Volksgezondheid verwacht zelfs dat volgende week mogelijk al een knoop wordt doorgehakt. Ingrid Thijssen van werkgeversorganisatie VNO-NCW, sprak in De Telegraaf over het testbewijs. Daarmee zou het kabinet sneller versoepelingen willen doorvoeren, zonder dat het aantal besmettingen weer snel groeit.

Het demissionair kabinet heeft de Gezondheidsraad eerder om advies gevraagd over de kwestie. Die stelt een aantal voorwaarden voor het gebruik van zo'n testbewijs. ,,Testbewijzen moeten noodzakelijk en effectief zijn om de samenleving te heropenen en tegelijkertijd virusverspreiding terug te dringen", zegt de raad.

Daarnaast wil de raad dat de privacy goed gewaarborgd wordt en het beleid niet zal leiden tot discriminatie en onrechtmatige uitsluiting van mensen die zich niet laten testen.

Dit is waar het altijd al om begonnen was. Het aloude Problem-Reaction-Solution.

De satanische sekte in de achtergrond wil een New World Order, waarbij het deel van de bevolking dat als slaaf mag blijven leven, verbonden is met het internet der dingen en als een soort half mens/half machine door de sekte kan worden aangestuurd.

Daarom zijn de vaccinaties voor hen van levensbelang omdat dit de manier is waarop zij de verbinding tussen mens en net tot stand kunnen brengen.

De satanische Illuminati zorgt nu voor het probleem: de nep pandemie.

Gedurende een vol jaar is de bevolking via de door hen gecontroleerde mainstream media angst aangejaagd, opgesloten en letterlijk van al hun vrijheden beroofd in naam der gezondheid. De door hen gewenste vaccinaties zorgen voor dood en verderf en steeds meer mensen weigeren dan ook om zo’n spuit te nemen.

De bevolking denkt hard na over een oplossing want zij willen hun vrijheid terug. En dus komen ze met een voorstel dat precies gelijk is aan wat de sekte graag zou zien. Een oplossing die men in Israël uiteraard al lang had voorzien.

En nu toont die strenge overheid zich bereid om zich over bovengenoemde plannen te buigen en vertellen ze er natuurlijk niet bij dat dit is wat ze vanaf het begin wilden.

corona, problem, reaction, solution


Voorlopig zal het woord vaccinatie niet vallen, daarvoor kijken ze wel uit. Het accent zal in het begin alleen maar op testen liggen. Testen, testen en nog eens testen zodat de “besmettingscijfers” lekker hoog blijven en waarom zou de overheid geen water bij de wijn doen voor hen die negatief zijn getest?

Dus komt er straks de Hugo App waarop het resultaat van jouw test is te zien. Met een groene Hugo App mag je overal naar binnen, want je bent veilig voor je omgeving. Wel een beetje lastig dat je je iedere keer opnieuw moet laten testen, maar je moet wat over hebben voor je vrijheid, nietwaar?

Wat betreft discriminatie en uitsluiting zal naar voren worden gebracht dat de volksgezondheid een groter goed is dan het recht van het individu en dat daarom bedrijven, instellingen of winkels mensen mogen weigeren die geen groene Hugo App kunnen tonen.

Overal zullen bij de ingang van openbare gebouwen, winkels, theaters en restaurants poortjes komen waar jouw Hugo App gescand kan worden om zo vast te stellen dat jij geen risico bent voor je mede landgenoten.

In een wat later stadium zal uiteraard jouw vaccinatie historie worden toegevoegd aan de Hugo App. Groot voordeel daarvan is dat je negatieve PCR test in plaats van 48 uur opeens wel 72 uur geldig is. Dit betekent dat je je veel minder hoeft te laten testen en uiteraard is dit een goede reden om het vaccin te gaan halen.

Later zal het testen minder worden omdat er steeds meer mensen gevaccineerd zijn en zullen degenen met een groene Hugo App weer een soort normaal leven kunnen leiden. Dat ze van binnen letterlijk zijn gehackt door middel van ontelbare kleine nanobots die via de vaccins en tests zijn binnengekomen weten ze niet eens.

Het zal een even eenvoudig als doeltreffend systeem worden. Zonder de groene Hugo App openen de poortjes simpelweg niet en kan je niet naar binnen. Natuurlijk zou je even een telefoon van iemand kunnen lenen, maar daar zullen forse gevangenisstraffen aan worden gekoppeld omdat dit soort praktijken gezien zal worden als een regelrechte aanval op de volksgezondheid.


Niemand zal je verplichten om een vaccin te halen of om je te laten testen. Niemand zal je verplichten om de Hugo App te downloaden.

Maar, als een winkel als Albert Heijn of Jumbo besluit om ook die poortjes te gaan hanteren, dan kan jij niet meer naar dat soort winkels om je dagelijkse boodschappen te doen.

En misschien is dat wel zoals ze zeggen in Engeland: “a blessing in disguise”. Want, de grote supermarkten zijn natuurlijk enorme verzamelingen van bewerkte voedselproducten. Uitermate geschikt voor gevaccineerde mensen, maar wat minder voor hen die graag gezond willen blijven.

Dus, naar de markt, of letterlijk de boer op en gezond biologisch gaan eten.

Er zijn altijd manieren om goed en gezond te overleven, maar het bovengenoemde voorstel zal het einde inluiden van het leven zoals wij dat gewend waren.

En tenslotte: wij zijn zo te zien niet de enigen die zo denken, want wij ontvingen het volgende bericht van een lezer (dank!):

Rutte is losgeslagen. Versoepelingen die eigenlijk verstrengingen zijn.

Met een app laten zien dat je coronatest hebt gedaan, kan je 48 uur naar horeca gaan, winkels, evenementen, festivals, theater, concert, cinema, ... Hij beslist ook dat je zonder test het kantoor niet binnen mag, later zal het worden dat je zonder vaccin het bedrijf niet binnen mag. Je wordt niet verplicht tot vaccin, wie niet verschijnt op het werk wordt met dwingende reden ontslagen. Want thuiswerk is geen regel meer als de vaccinaties afgerond zijn.

Later zal het worden een app laten zien dat je gevaccineerd bent.

Stel je moet plots naar wc in het centrum waar de winkels, bars en restaurants zijn en bent ongevaccineerd, je mag niet naar binnen en de nood wordt te hoog. Ongevaccineerden zijn wcloze mensen. Zoals daklozen die ook zomaar niet ergens binnen stappen voor naar wc te gaan. Meestal zal het personeel het verbieden om andere klanten niet af te schrikken. Om gevaccineerde klanten geen angst te bezorgen, zal men ongevaccineerden niet binnen laten. Kunnen gevaccineerden lekker zonder regels genieten van het leven. Ongevaccineerden krijgen hun eigen zones toegewezen.

Hij spreekt over 400000 sneltesten beschikbaar later, zijn die dan absoluut veilig? Geen verborgen nanospul of morgonzels om ons toch gevaccineerd te maken? Indien wel, dan kan hij met sneltesten nog meer mensen vaccineren.

Sneltesten zijn veilig voor wie ongevaccineerd is?
Is sneltest zonder lange staaf door neus?
Een wattenstaafje in de mond?
Sneltesten ken ik nog niet. Wel dat ze positief zijn na het in cola te steken.

Build back better, vrij metselen aan een nieuwe samenleving, Vrij betekent zonder tegenkanting of inspraak van het volk. Het nieuw gebouwde door vrij metselaars, klimaatneutraal, dat is een great reset.

Rijk der vrijheid: in vrijheid metselen aan het nieuwe huis voor satan, a new world order op aarde, satan's rijk, God bereikt zijn gelovigen niet, sinds maart 2020 geen bescherming via hosties meer, na vaccinatie valt verbinding met God weg.

Paus laat heel Vaticaan vaccineren met pfizer.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 20 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers