Wie is schuldig aan de verspreiding van het coronavirus?

6 maart 2020 Nieuws Plaats een reactie

Door gastschrijver Sem Janssen

De Wereldgezondheidsorganisatie meldt dat coronavirus meer dan 98.436 mensen over de hele wereld heeft getroffen, 3.387 heeft gedood en zich heeft verspreid naar ten minste 90 landen. De wereldwijde opmars van coronavirus lijkt niet te stoppen. Er is geen twijfel dat coronavirus kunstmatig is gecreëerd. Maar de belangrijkste vraag is wie de schuld heeft?

Veel mensen begrijpen niet dat probleem zo ernstig is. Er zijn veel samenzweringstheorieën en verkeerde informatie over het coronavirus. Om geen tijd te verspillen, zal ik enkele van de belangrijkste feiten noemen. Midden oktober werden de wereldlegerstrijden (CISM) in Wuhan gehouden. De Amerikaanse delegatie telde rond 300 mensen. Beweging rond de stad was absoluut vrij voor hen.

Eind oktober toonden de Amerikanen een model van uitbraak van een onbekend virus in Wuhan en op 12 december werd de eerste persoon besmet. De uitbraak werd aangekondigd op 31 december. Het Amerikaanse consulaat werd geëvacueerd uit Wuhan voordat de noodsituatie werd aangekondigd en de stad op 23 januari werd gesloten.

In mei van 2019, op het hoogtepunt van de handelsoorlog met China, tweette de Amerikaanse president Donald Trump dat China binnenkort geen zaken meer zou doen. Er zal niemand zijn om zaken mee te doen, schreef hij.

Trump heeft geen beloofde hulp aan China verleend. Volgens berichten van de Chinese media, werden in december bloggers in Wuhan vastgehouden, die het verschijnen van het virus meldden vóór de officiële verspreiding van informatie. Tegelijkertijd beschuldigen de lokale en centrale autoriteiten van China elkaar ervan informatie te verbergen. Mensen vermoeden dat ze wisten hoe besmettelijk het virus is.

Volgens de laatste informatie, zijn er 82 mensen in Nederland met officieel de diagnose coronavirus. De cijfers stijgen met de dag. Geen van de geïnfecteerden is nog hersteld. Zij worden nu in quarantaine verpleegd. “In de context van de privacy van patiënten kan ik er niet veel over zeggen”, aldus een woordvoerder van het Elisabeth-TweeSteden-ziekenhuis.

Volgens de Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, is de bron van de besmetting van enkele patiënten nog onbekend. Dit is nog in onderzoek. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst heeft contactonderzoek opgestart. In België zijn er 50 mensen met deze diagnose. Wat moeten nu Nederlanders doen? Thuisblijven en wachten op…

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner