Wie wil er nog een ‘Prikkie van Hugo’?

Netjes in de rij, 15 decimeter afstand, muilkorfje op, mouw opgestroopt tot je oksel en wachten op je beurt.

Zo ben je kiplekker en zo ben je er niet meer. Dan hebben we het niet over “COVID-19”, maar over het “Prikkie van Hugo”, waar je niet zo “nuffig over moet doen”.

Waar het regime en hun virologen/fantasten het meest benauwd voor zijn is niet het “killer virus”, maar het idee van “autopsie” doen op een overledene. Niet alleen gestorven aan “Covid-19” maar ook iemand die sterft aan de injectie ertegen.

“Corona-protocol”?

Er wordt waarschijnlijk bedoeld “Doofpot protocol”. Zelfs voor de crematie word je geselecteerd.

Het verhaal dat in Italië aan de lopende band post mortem wordt gedaan op de patiënten, moet natuurlijk uit de pers worden gehouden, vandaar “Corona protocol”. Het is vrijwel zeker dat Jaap van Dissel (Zwarte lijst medici) dat heeft bedacht. Jaap bedenkt altijd van die rare dingen die niet kloppen. Zoals de PCR test, waar je volgens Jaap niks mee kunt, behalve de economie in de vernieling helpen en de bevolking terroriseren. Dit soort zelfverklaarde beulen zullen zelf hangen, ooit gaat het er van komen. Dat kan niet anders…..

Verbijsterend verslag hoe het “Prikkie van Hugo” een ravage aanricht als je even niet oplet. Opletten moeten we zelf doen, het journalistendom is te druk met angstporno en stiekeme filmpjes. Anders stond dit echt wel vol in de wind.

Bericht uit Duitsland:

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers