Wij “nazi’s” zullen de democratie tegen u verdedigen, Dr. Merkel – ik beloof het!

(Michael van Laack) Voor de kanselier zijn AfD-stemmen op zijn best waardeloos en in het slechtste geval (folk) schadelijk. Ze durft zichzelf een democraat te blijven noemen, ondanks het feit dat ze in het openbaar heeft opgeroepen tot een omkering van de verkiezingen en aldus wordt bevolen door de autoriteit die aan haar positie is gehecht. Dit gaat veel verder dan de zin van Walter Ulbricht, die zei: “We moeten alle touwtjes in handen houden, maar het moet er altijd democratisch uitzien.”

Ik zou dit artikel kunnen beginnen met zeuren op het hoogste niveau over clubtermen zoals ‘Nazi’ of ‘Fascist’ omdat het pijn doet om als conservatief te zien hoe elke positie die de politieke opvattingen en daden van de heersers in de federale en nationale regeringen minacht. Is verbonden met de partij wiens handlangers verantwoordelijk zijn voor de dood van meer dan zes miljoen joden en andere minderheden en die oorlog hebben gevoerd tegen de wereld.

Of ik zou kunnen beginnen met juichen en – mezelf geruststellend – erop wijzen dat deze en soortgelijke termen nu zo inflatoir worden gebruikt dat voor veel burgers de boodschap in verband met hun gebruik (“Luister niet naar hen. Vermijd hen! Veracht hen!” “) Niet langer het gewenste effect bereiken.

Maar jammeren is niet van mij en zou niet het primaire antwoord en antwoord moeten zijn van de andere liberaal-conservatieve haviken die een schijnbaar hopeloos gevecht voeren tegen de vogels van Hitchcock. Vogels bijvoorbeeld

in de vorm van de bondskanselier, handelend als voorzitter van de Raad van State en afwijkend van democratie door haar dossier; in de vorm van de nieuwe imperiale literatuurkamer genaamd “Correctiv”; in de vorm van die censuuralgoritmen en bluscentrummedewerkers op Facebook, Twitter & Co. die hun gemeenschapsnormen lijken te handhaven met de geest die het NS-inspectiebureau ooit had geformuleerd:

“Schending van nationaal-socialistisch sentiment, moreel sentiment en artistiek sentiment vernietigen de gemeenschap. Ze moeten worden uitgeroeid en hun auteurs moeten zwaar worden gestraft. ‘

Alleen dat ze denken “schending van ons democratisch gevoel”

Kun je uit het bos roepen terwijl het erin galmt?

Nu zou de een of de ander kunnen beweren: “Ongeacht het feit dat iemand als jij, als christen, niet hetzelfde met hetzelfde beloont en in plaats daarvan je andere wang moet houden, is het nogal contraproductief als je hetzelfde strategische hulpmiddel gebruikt, zoals de andere kant. “

In principe wel. Maar hier zien we een speciaal geval. Omdat het niet zo is dat clubtermen zoals ‘Nazi’ of ‘Fascist’ geen effect meer hebben. Integendeel, ze hebben de afgelopen maanden steeds meer bijgedragen aan branding en mensen die ofwel tot de AfD behoren ofwel er in elk geval openlijk mee sympathiseren, “vogelvrij” te verklaren. Aanvallen op het eigendom van de partij (bijkantoren) of privébezit van mandaathouders (huis, auto’s), of zelfs de doodsbedreiging worden zo diep mogelijk weggespoeld in de media, of – als er geen andere manier is – met een notitie die aangeeft wie radicaal is Vertegenwoordig positie, moet verwachten.

Uitsluiting zoals in de tijd van de onrechtmatige staten “Derde Rijk” en “DDR”

Daarnaast zien we steeds meer zakenmensen die geen hallen huren uit angst of overtuiging voor de “nazi’s en fascisten”, die geen tafelreserveringen accepteren. We zien verklaringen binnen de twee grote kerken dat AfD-leden niet op een verantwoorde positie moeten werken, noch op vrijwillige basis, noch op voltijdbasis. We zien ondernemers die af willen van de leden van de ondernemingsraad van AfD; waarschuw werknemers omdat ze publiekelijk betrokken zijn bij de partij.

Gastdocenten die ruiken naar een AfD-functie of die op zijn minst iemand kennen die een Duitse herder bezit, moeten niet langer worden uitgenodigd voor universiteiten .

We zien leden van andere partijen in de parlementen die weigeren AfDlers te begroeten en voor hen uit spugen. We zien consequent groepsleiders van andere partijen die bij hun fracties zweren de AfD wettelijke rechten te ontkennen bij het vervullen van posities in parlementen. En we zien een kanselier die mythen over haatjacht verspreidt om de zelfgerichte jacht tegen de AfD te voeden: een kanselier die links geweld – hetzij tegen “rechts” of om andere redenen – haar stilte heeft gegeven.

Lees ook:  Geen omkering in zicht

De voorbereidende climax van de nazi-rage: Thüringen

Het valt nog te bezien of Björn Höcke een fascist is, omdat een middelgrote autoriteit hem heeft toegestaan ​​dat te noemen, of dat hij dat niet is. Zonder de standpunten van Höcke en wat hij de afgelopen jaren heeft gezegd te verdedigen of zelfs maar schoon te willen maken, acht ik het fundamenteel zeer twijfelachtig dat een dergelijk oordeel überhaupt wordt gegeven. Omdat de term fascisme zo ver is dat je eigenlijk elke fascist zou kunnen noemen, mogelijk met toevoegingen zoals CDU fascist voor leden van de Union of Values, bont of eco-fascist voor Groenen, linkse fascist voor Jusos of de Linkse Partij.

Wat Thüringen betreft, zagen we nu echter iets kwalitatief nieuws. Voor de kanselier zijn AfD-stemmen op zijn best waardeloos en in het slechtste geval (folk) schadelijk. Ze durft zichzelf een democraat te blijven noemen, ondanks het feit dat ze in het openbaar heeft opgeroepen tot een omkering van de verkiezingen en aldus wordt bevolen door de autoriteit die aan haar positie is gehecht. Dit gaat veel verder dan de zin van Walter Ulbricht, die zei: “We moeten alle touwtjes in handen houden, maar het moet er altijd democratisch uitzien.”

Het belangrijkste beschermingsseizoen van Merkel: de ware leugenaars van de reguliere media

Het woord komt van de joodse politieke theoreticus en publicist Hanna Ahrendt:

“Je kunt zeggen dat het fascisme van de oude kunst van het liegen tot op zekere hoogte een nieuwe variant heeft toegevoegd – de meest duivelse variant die je je kunt voorstellen – namelijk: echt liegen.”

Merkel kan bewegen en uitdrukken wat ze leuk vindt, want met ARD, ZDF en privé, althans met ntv en Sat 1 / Pro Sieben, heeft ze gewillige uitvoerders aan haar zijde van haar openlijk antidemocratische koers. Daarnaast zijn er de grote gedrukte media, die – ik blijf dit zeggen – veel geleerd van Alfred Rosenberg – de meest professionele van alle echte leugenaars tijdens de niet-Vogelschiss-periode en hoofdredacteur van de “Völkischer Beobachter”. Vooral als het gaat om in diskrediet brengen, minachting voor mensen en het aanzetten tot haat tegen dissidenten, vijanden van de overheid, dissidenten.

Ze nemen de termen Nazi en Fascisme op een koude en berekenende manier over, benadrukken politieke miskramen zoals Gedeon, zetten het woord in de mond van de AfD-politici en laten bewust verklaringen weg. In talkshows snijden ze het woord af of laten ze de AfD-debater beledigen en belachelijk maken. Dienovereenkomstig wordt het roddelpubliek politiek correct gekozen

Bovendien vermijden ze kritiek op linkse radicalen en noemen ze hen zachtjes autonoom of activisten. Ze rapporteren echter vervolgens meedogenloos, bijvoorbeeld, over de dreiging voor de nieuw gekozen FDP-premier en zijn familie, die zichzelf de schuld moet geven van de dreiging en blijkbaar het protest van de “Democraten” niet kan verdragen.

Ze herschrijven de CDU en FDP in Thüringen als nazi-helpers, die de Union of Values ​​afschilderen als een stel fascisten die gewoon wachten om de klokken te luiden en Judas te vernietigen, die het rijk wil winnen. En dus om de geliefde kanselier te schaden – omdat haar eigen voordelen het nog minstens een paar jaar veiligstellen.

De Duitse Michel kan alles verdragen zolang hij persoonlijk gezond is: buik vol? Great!

Tot slot wil ik uw aandacht vestigen op de bijvangst die binnenkort door de nazi- en fascistische clubs zal worden bereikt.

Tegenstanders van “Fridays For Future”: ontkenners van klimaatverandering zijn milieuvriendelijk en daarom zaaien nazi’s! Klassiek familieportret: Lebensborn-nazi’s Tegenstanders van abortus: misogynistische oude blanke mannen. Tegenstanders van geslacht: homofobie – uniek verkoopargument van de nazi’s. Islamcritici: vijanden van religieuze vrijheid! Ook duidelijk fascistisch.

De Duitse Michel geniet en zwijgt, kan zelfs als instrument worden gebruikt.

Dit alles zal echter alleen werken zolang brood en spellen zijn beveiligd. Dit antidemocratische politieke conglomeraat overleeft geen ernstige economische crisis. Zijn strategen weten dat als vanzelfsprekend. En omdat het het weet, wil het nieuwe populaire front snel feiten creëren, wil het de weg effenen voor totalitarisme door de politieke religie “klimaatverandering”.

En dus is de permanente waarschuwing van Weimar niets meer dan echte leugens. Omdat Weimar is wat ze willen. Alleen willen ze deze keer de winnaar zijn. Daarom schrijven ze tegenwoordig al en blijven ze de Activeringswet schrijven.

Tot nu toe hebben ze het alleen virtueel gedaan. Op een dag zal het echter op papier aan de Duitse Michel worden gepresenteerd. Maar dan is het te laat. Dan helpt een volle buik niet langer om te onderdrukken. Dan accepteer je graag vrijdag als een staatsjongerendag en zaterdag als een landelijke stamppotdag: veganistische erwtensoep met tofu-worstjes.

GOEDE Eetlust aan jullie DEMOCRATEN! – Geweldige tijden …

Afbeeldingsresultaat voor migratie

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 28 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner