By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Wil je meer weten over de oorzaak van bijna alle ziektes?

Formeel leven we nog steeds in een welvaartsstaat en is het dus niet vreemd dat een groot deel van de bevolking lijdt aan (welvaarts)ziektes?

Wil je echter weten wat je zelf kunt doen om die welvaartsontstekingen te voorkomen, dan volgt hierna een bijzondere uitnodiging.

Het menselijk lichaam is een prachtige machine en wanneer jij deze machine een klein beetje onderhoudt en de juiste brandstof geeft, dan zorgt de natuur daarna soms echt voor wonderen.

image
Helaas is het merendeel van de bevolking gevangen in het systeem waarbij ze anderen laten bepalen wat goed is voor ze. Dat komt er dan meestal op neer dat het goed is voor hen (portemonnaie), maar niet voor jou, want je belandt van de regen in de drup.

En zo kan het dat we in dit overvolle landje met elkaar op een kluitje zitten, waarbij ruim 60 procent van die bevolking lijdt aan één of meerdere chronische kwalen.

Omdat het soms beter is om dit persoonlijk uit te leggen, organiseert de natuurlijke gezondheidswinkel Orjana binnenkort een gezondheidsmiddag in het centrum van het land.

Wat daar aan bod zal komen is een uitleg over hoe het kan dat we letterlijk zo’n totaal verziekte maatschappij zijn geworden, welke belangrijke rol ontstekingen bij dit alles spelen en vooral ook dat je er zelf heel veel aan kunt doen om weer een goed geoliede machine te worden.

Er zal een levensecht voorbeeld worden getoond over hoe geweldig kinderen kunnen presteren wanneer zij worden voorzien van de juiste fysieke en emotionele brandstof. Hoe ze dan van doorsnee kinderen kunnen veranderen in jonge mensen die op een bovenmatig hoog niveau moeiteloos kunnen presteren.

Natuurlijk geldt hetzelfde voor volwassenen en op deze middag zal veel duidelijk worden. Daarnaast wordt er meer dan voldoende tijd gereserveerd voor persoonlijke vragen en adviezen.

Ook zal Stichting Heel de Wereld aanwezig zijn om mensen met raad en daad bij te staan die behoefte hebben aan wietolie met THC.

Daarnaast bestaat er die middag gelegenheid om Orjana producten te kopen met korting en uiteraard zonder verzendkosten.

De middag zal worden gehouden op een locatie in het centrum van het land bij Hotel van der Valk in Breukelen. Dit hotel is perfect gesitueerd voor zowel hen die met het openbaar vervoer komen (het ligt naast station Breukelen) of voor hen die met de auto willen komen (het ligt naast de A2 snelweg en er is gratis parkeren).

Tijdens de middag zijn er onbeperkt gratis allerlei soorten koffie, thee, water en sappen, voorzien van borrelnootjes, fruit of andere versnaperingen.

De op die middag aanwezige Orjana producten kunnen worden aangeschaft met tien procent korting en uiteraard betaalt u geen verzendkosten.

De toegangsprijs voor deze middag bedraagt 24,50 per persoon en hier kan worden besteld.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol is vol.

Routebeschrijvingen voor zowel openbaar vervoer als auto vind je op deze pagina.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Nieuwsbox

Nieuwste leden

.

Laatste reacties....

Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
04 december 2020
Vandaag bij een bouwmarkt ook getuige geweest van een hel...

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020