Woedende reacties op harde lockdown: ‘We zijn gek geworden!’

Het kabinet houdt vandaag al een nieuwe persconferentie. Het OMT adviseert een strenge lockdown in te voeren. Dat zou betekenen dat vrijwel alles sluit, op essentiële winkels na. De verwachting is dat het kabinet het advies overneemt. Het is aannemelijk dat eventuele nieuwe maatregelen nog dit weekend ingaan.

Op social media regent het kritische reacties. Zo zegt Bart Bisschop, raadslid en fractievoorzitter van de VVD in Renswoude: “Als het kabinet ballen heeft, leggen ze nu het OMT-advies naast zich neer. Hier is geen enkel draagvlak meer voor in de samenleving. Regel die zorgcapaciteit en vaccinaties (voor de kwetsbaren) en laat ons verder met rust alstublieft.”

Ongelooflijk

“In Zuid-Afrika zelf worden er geen extra maatregelen genomen, omdat omikron een mild verloop heeft, maar hier in Nederland wil het OMT – en, let maar op, natuurlijk in navolging het kabinet – weer een volledige lockdown. Ik ben zo ontzettend klaar met deze poppenkast,” schrijft rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Belang van Nederland, de partij van Wybren van Haga, schrijft: “Alles moet dicht, met ontzettend veel schade tot gevolg. Ondernemers krijgen opnieuw een misdadige klap in het gezicht. Ook mentale klachten zullen weer de pan uit rijzen tijdens de donkere winterdagen. Ongelooflijk.”

“Het kabinet gooit (nog steeds!) liever het land dicht dan te investeren in de zorg,” verzucht Kamerlid Fleur Agema (PVV).

Why!?

Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse reageert: “Een lockdown bij 85 procent vaccinatiegraad, hoopvolle berichten over de mildheid van omikron, de gebrekkige onderbouwing van het effect van een lockdown en de enorm schadelijke impact voor de economie, fysieke gezondheid en psychisch welbevinden van miljoenen mensen.. why!?”

“Vanaf maandag alles dicht behalve wat winkels. Na 22 maanden, 26 miljoen vaccinaties, acht miljoen herstelde mensen. En een golf met de meest milde variant tot nu toe. Zweden: alles open! We zijn gek geworden!” twittert Maarten van den Berg.

corona detheorist.nl 10

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties 2

Suus op zaterdag 18 december 2021 20:04

Zo is het wel. Stelletje klootzakken. Nou, ik doe niet mee!!!

Zo is het wel. Stelletje klootzakken. Nou, ik doe niet mee!!!
Pipo-de-jonge op zaterdag 18 december 2021 20:14

Meest indrukwekkende en aangrijpende documentaire [TIP]
lezen en kijken !!!!
Zeer indrukwekkend en aangrijpende video's en brieven,
echt een aanrader voor >>>>>>>>>>> beginnelingen,
die geen idee hebben wat er gaande is.
Prik.Ja.Prik.Nee. PDF en video
https://drive.google.com/file/d/1-aFRI4gW-SEVE56Ku_ugmRaCFdwPnsrg/view?usp=sharing
--of download via de print knop deze link --
https://mega.nz/file/tbhUWACB#B5ruf_nHFZ0xWbRxaJUXC7wl5IBdGF7434h7-QU-Cyk

Meest indrukwekkende en aangrijpende documentaire [TIP] lezen en kijken !!!! Zeer indrukwekkend en aangrijpende video's en brieven, echt een aanrader voor >>>>>>>>>>> beginnelingen, die geen idee hebben wat er gaande is. Prik.Ja.Prik.Nee. PDF en video https://drive.google.com/file/d/1-aFRI4gW-SEVE56Ku_ugmRaCFdwPnsrg/view?usp=sharing --of download via de print knop deze link -- https://mega.nz/file/tbhUWACB#B5ruf_nHFZ0xWbRxaJUXC7wl5IBdGF7434h7-QU-Cyk
Gast
zaterdag 22 januari 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers