Wow! Overheid maakt lijst van top 250 overlastgevende asielzoekers: ‘We maken ze het leven zuur!’

De rijksoverheid gaat een ‘zwarte lijst’ maken van de top 250 meest overlast-veroorzakende-asielzoekers. Asielzoekers die hun handen niet konden thuishouden of andere grove wetsovertredingen begaan zijn komen op deze lijst te staan. De rijksoverheid doet dit om zo de overlast van asielzoekers terug te dringen. Ze hopen zo de rotte appels keihard aan te pakken!

Door alle lastpakken op een lijst te zetten zijn politie, gemeenten en COA beter instaat om de overlast in toom te houden. Want ze weten dan met wie ze te maken hebben. Vooraf krijgen ze te horen dat ze op de lijst staan, als ze dan nog zo stom genoeg zijn om overlast te veroorzaken kunnen ze een harde aanpak verwachten!

,,Ze worden ook gewaarschuwd dat ze op de zwarte lijst staan. Als ze zich opnieuw schuldig maken aan een vergrijp, worden ze hard aangepakt”

Asielzoekers, die op de lijst staan, die opnieuw de fout ingaan zullen niet het land worden uitgezet. Dus Wilders zal nog niet direct de vlag uithangen. De wet voorkomt een directe uitzetting. Waar de lijst wel goed voor is, is dat asielzoekers nu veel beter worden gecheckt. Mensen die op de lijst staan en alsnog de fout ingaan verspillen de kans om mogelijk hier te blijven.

,,Het kan ook gevolgen hebben voor hun asielprocedure. Op allerlei manieren zal ze het leven zuur worden gemaakt en we blijven hen op de huid zitten. Als ze van het ene naar het andere asielzoekerscentrum verhuizen, blijven ze op de lijst staan.’’

In het verleden gebeurde dit dus niet, als asielzoekers naar een ander opvangcentrum gingen, begonnen ze met een ‘schone lei’. Vanaf heden dus niet meer. De rijksoverheid gaat voor een hardere aanpak. Hopelijk zal ook blijken dat de aanpak enorm effectief zal zijn!

Bart Reijmerink

© DDS

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner