By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

YouTube: 5G-censuur zonder enig onderzoek..?!

YouTube (YT) is begonnen om bepaalde video’s te bannen, onder het motto van ‘bestrijden van complottheorieën’. In dit geval gaat het over filmpjes die de relatie tussen Corona en de nieuwe 5G-techniek besprken en/of aan willen tonen. En ja, links- of rechtsom, dat is gewoon regelrechte censuur natuurlijk; iets dat menigeen wellicht nooit verwacht zou hebben van dit bedrijf. Volgens YT gaat het erom ‘dit soort filmpjes’ minder vaak aan gebruikers voor te schotelen. Maar video’s waarin een direct verband tussen 5G en Corona wordt gelegd, worden direct verwijderd..

 

Niet gehinderd door enige kennis van zaken, noch door de afwezigheid van resultaten van zélf gedaan research achter deze filmpjes/beweringen, ziet YT kennelijk opnieuw een kans, zich verder manifesteren als een soort Big Brother. Méér dan een simpele dienstverlener, die filmpjes aanreikt aan geïnteresseerden. Je kunt ook zeggen, dat YT de kans schoon ziet, een verder cruciale rol te gaan spelen bij het SELECTIEF informeren van de wereldbevolking.

YT liet deze boodschap weten aan de Britse krant The Guardian (HIER) en reageert daarmee op een onrustige week in het Verenigd Koninkrijk, waarbij mensen meerdere telefoonmasten met 5G-antennes aanvielen en sommige 5G-stations, zelfs in brand werden gezet. Ook de BBC berichtte over deze zaak HIER. YT zegt dat video’s met theorieën over de gevaren van 5G nog wel zijn toegestaan zijn, maar niet als er verband wordt gelegd tussen 5G en het coronavirus. YT vindt dat dit binnen het kader past, van het huidige beleid. “We hebben duidelijk afspraken die video’s verbieden die medisch ongefundeerde methodes bevatten.”

Onrust onstond dus, nadat een aantal 5G torens platgebrand waren in Birmingham, Liverpool en Melling. De toren in Birmingham was juist 2 dagen daarvoor neergezet. De theorie dat 5G en het Corona-virus gelinkt zijn, ontstond nadat bleek dat de uitbraak van het virus in Wuhan, kort nadat het 5G-netwerk functioneel was ‘aan’ gezet. Volgens deze idee, zorgt de heftige 5G-electromagnetische straling dat het menselijke immuunsysteem wordt onderdrukt, waardoor het Corona-virus kan opbloeien. En ja, berichten zijn er weer volop, dat de Russen achter deze theorie zouden zitten, om met desoriëntatie-nepnieuws onrust onder de bevolking te genereren.

Waarschijnlijk nog niets over gehoord op RTL en/of NOS-nieuws..?
Voor hen is het aanhouden van het Corona-vuurtje middels de dagelijkse Corona-informatie-brei, kennelijk belangrijker. Volgens YT heeft het sinds begin februari al duizenden video’s verwijderd met misleidende informatie over corona. In andere berichten over corona plaats YouTube nu automatisch een link naar de lokale autoriteiten. Zo linkt het Nederland naar de site van de RIVM. Dat deze informatie over de relatie tussen 5G en het opdoemen van het Corona-virus niet ‘zomaar’ uit de lucht komt vallen, blijkt uit een paar zaken.

x

Vodafoon-baas klapt uit de school en luidt de klok..!
Deze man, die naar eigen zeggen tussen 2013 en 2015 de baas was van Vodafone in Newbury (UK), klapt uit de school op ongehoorde wijze. Zijn naam is natuurlijk makkelijk te achterhalen, hoewel we hem niet konden vinden..! Desalniettemin vertelt deze man een schokkend verhaal. De YT waarin hij te zien is, zijn al grotendeels weggehaald. Wellicht dat deze hieronder, nog even blijft staan.. Heftige informatie over het minimaliseren DOOR 5G, van het menselijk immuunsysteem, waardoor allerlei ziekten een simpele kans kunnen aangrijpen om het menselijke lichaam binnen te dringen en die persoon ziek te maken.

x

Daarnaast waren het verschillende beroemdheden, vorige week mede-verantwoordelijk waren, voor het verspreiden van het verband tussen 5G en corona. Zo plaatste de Britse bokser Amir Khan een reeks aan Instagram Stories over deze theorie en verspreidde ook de Britse actrice Amanda Holden (jurylid Britain’s Got Talent), verspreidde dit bericht. Ook de Amerikaanse acteur Woody Harrelson verspreidde eerder informatie over de relatie tussen 5G en het Corona-virus.

x

Volgens Michael Gove, minister in het kabinet van Boris Johnson, is ‘deze theorie gevaarlijke nonsens’. Daarbij wees hij er ook nog eens op ‘dat de beschadigde telefoonpalen, cruciaal waren voor de hulpdiensten die deze pandemie moeten verslaan.’ Het kantoor van de Engelse YT liet weten ‘dat het dóór zou gaan met het ‘evalueren’ van de impact van dit soort video’s op de Britse gemeenschap en dat het uitzag naar verdere coöperatie met de Engelse overheid en de NHS (National Health Service) om het Engelse publiek veilig te houden en goed geïnformeerd tijdens deze moeilijke tijden’.

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 05 december 2020

Jouw account

Chatbox

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
05 december 2020
Heel treurig allemaal 😠
Wanhopige mensen stemmen overal mee in
05 december 2020
goed stuk
Sinterklaas thuis vieren met mondkapje op
04 december 2020
Vandaag bij een bouwmarkt ook getuige geweest van een hel...

Agenda

Alleen maar chaos
  1.   4th dec, 2020 20:00
Protest tegen tradities
  1.   5th dec, 2020
All For Humanrights
  1.   10th dec, 2020 14:00
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Laatste website updates
29 november 2020
25 november 2020