YouTube verwijdert virale video over ‘pure propaganda’ van Amerikaanse Jaap van Dissel

Een nieuwe documentaire over het coronavirus die viraal ging, is verwijderd door YouTube. In de video is onder andere onderzoeker Judy Mikovits te zien, die beweert dat de autoriteiten ‘pure propaganda’ verspreiden over Covid-19.

Mikovits zegt in ‘Plandemic’ dat de propaganda van dr. Anthony Fauci, de ‘Amerikaanse Jaap van Dissel’, eerder heeft geleid tot de dood van miljoenen mensen. Ze zet ook vraagtekens bij de manier waarop de coronadoden worden geteld.

Ze claimt verder dat Fauci haar in het verleden een hak heeft gezet. Zo zou ze begin jaren tachtig hiv hebben geïsoleerd uit het speeksel en bloed van Franse patiënten. Dr. Fauci zou vervolgens het onderzoek hebben vertraagd zodat een vriend van hem met de eer kon strijken en het hiv-virus zich ondertussen verder kon verspreiden.

Miljoenen mensen

De oorspronkelijke video was ruim 1,6 miljoen keer bekeken toen YouTube de beelden offline haalde. Nieuwe versies worden vrijwel gelijk verwijderd. Inmiddels is de documentaire ook van Facebook gehaald.

Mikovits uit in ‘Plandemic’ bovendien kritiek op massavaccinatie. Ze zegt dat Big Pharma bewust aanstuurt op vaccins en niet geïnteresseerd is in geneesmiddelen. “Ze zullen miljoenen mensen doden.”

30 procent

De moleculair bioloog stelt in haar boek ‘Plague of Corruption’ dat 30 procent van de vaccins besmet is met retrovirussen.

Het boek staat op nummer 1 in de Amazon-bestsellerlijst. Het voorwoord van het boek is geschreven door Robert F. Kennedy jr.


[Zero Hedge]

Wie is Jaap van Dissel, het kompas waarop het kabinet vaart? | Het ...

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner