By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Zal de rechter een einde maken aan mondkapjesplicht scholen?

De enige die tot nu toe succes heeft geboekt in een proces tegen de Nederlandse Staat is de Illuminati Stichting Urgenda ter promotie van de duivelse 2030 Agenda. 

Talloze andere processen zijn er inmiddels gevoerd tegen coronamaatregelen en iedere keer geeft de rechter de staat gelijk, maar zal het misschien dit keer anders worden?

Er is op dit moment een inzamelingsactie gaande van een aantal ouders die in een kort geding de Nederlandse Staat willen dagvaarden om zo een einde te maken aan de mondkapjesplicht op middelbare scholen.

Het gaat om het volgende verhaal:

Ik ben Michael Pardoen,

Ik ben 16 jaar en zit in 5 Havo, mijn examen jaar.

Ik zit al meer dan drie weken thuis doordat mijn school mij de toegang tot de school heeft ontzegd omdat ik weiger een mondkapje te dragen. Ik weiger dit omdat het mij een benauwd, een beklemmend gevoel geeft en mij belemmerd om te ademen.

Vanaf de dag dat we een mail kregen van school dat er een dringend advies was om mondkapjes te dragen, voelde dat al niet goed omdat ik in de zomervakantie (toen ik er een op moest in het vliegtuig) heb ervaren hoe slecht ik kon ademen en wat een beklemmend gevoel mij dit gaf.

Ik heb de laatste maanden ook veel onderzoek gedaan naar de (positieve en negatieve) effecten van het dragen van een mondkapje. Doordat ik al dit onderzoek heb gedaan voelde het voor mij steeds slechter om al die andere kinderen maar te zien doen, alsof die mondkapjes niet schadelijk zijn en alsof ze effectief zijn.

Daarnaast gaf het mij ook een slecht gevoel dat ik continue preken hoorden zoals: “je doet het toch niet voor jezelf maar voor de anderen”, “je maakt me ziek” en “dankzij mensen zoals jij gaan er mensen dood” terwijl dat helemaal niet zo is. Het mondkapje doet helemaal niets om het virus te stoppen.

Ik voelde me op school erg alleen en moest mezelf regelmatig verdedigen naar voornamelijk leraren die steeds het standaard onware verhaaltje vertelden waarom ik net als de rest een mondkapje op moest doen.

Nu kan ik gelukkig wel de lessen (zo goed als het gaat) online volgen maar waar ik nu vooral tegen aanloop is dat ik geen opdrachten samen met anderen kan doen, niet goed vragen kan stellen in de les, vaak lang moet wachten op een antwoord en van niemand echt zijn gezicht kan zien. Ook is het voor mij heel onzeker hoe het straks met mijn examens zal gaan dit schooljaar.

Sinds dat ik thuis zit, voel ik me erg alleen omdat ik niet meer goed kan samenwerken met vrienden en ze nu eigenlijk helemaal niet meer spreek. Gelukkig voel ik me gesterkt door mijn ouders omdat ze hier hetzelfde over denken en mij mijn eigen keuzes laten maken.

Ik kan gelukkig nog wel terugvallen op mijn hobby’s en ik verheug me de laatste paar weken ook meer op gym omdat dat de enige les is waarbij ik fysiek bij mijn vrienden en klasgenoten kan zijn.

Ik wil gewoon weer terug naar school.

mondkapje school


Op een website diedeze actie promootstaat het volgende:

De ouders die deze zaak voeren, zijn eerst begonnen met een rechtszaak tegen de school van een van hun kinderen, in Purmerend. De school ging echter op het laatste moment overstag en besloot om de kinderen ook zonder mondkapje weer toe te laten. Dit is overigens niet het enige geval dat ons bekend is. Een vrije school in Nijmegen heeft inmiddels ook een kind toegelaten zonder mondkapje na protest van een van de ouders. Ongetwijfeld zal dat op meer scholen gebeuren.

Maar de ouders besloten het hier niet bij te laten. Vanwege het belang van alle schoolgaande kinderen in Nederland, hebben zij de zaak omgegooid en gericht op de Nederlandse staat, om de mondkapjesplicht op alle scholen ongedaan te maken. Zij doen dit omdat ze bezorgd zijn over het effect dat de mondkapjesplicht heeft op onze jeugd – en op onze maatschappij in het algemeen.

Wat hier staat klopt, want wij publiceerden begin november ook al een voorbeelden van hoe je je kind zonder mondkapje naar school kunt sturen. In ons echte voorbeeld is dit ook gelukt, zonder rechtszaak. Ook na de invoering van de verplichting per 1 december jongstleden.

Desalniettemin zou het heel mooi zijn als de rechter zich eindelijk een zou uitspreken tegen de Nederlandse Staat en haar Orwelliaanse mondkapjesplicht.

Aangezien er echter een diepere agenda speelt, namelijk die van een occulte ceremonie, waarbij het volk zich dient te onderwerpen aan de meesters en onbewust wordt ingewijd in een de satanische covid-19 sekte, is het nog maar de vraag of de rechter echt naar argumenten zal kijken, of het naar de prullenbak zal verwijzen omdat ook de rechterlijke macht veelal zit verweven in de (vrijmetselaars) kringen waar men er alles aan zal doen om de covid-19 sekte te promoten.

Opvallend is dan ook dat het Illuminati-orgaan Urgenda wel succes heeft in het procederen tegen de staat en op basis van de 2030 (Illuminati) Agenda van de Verenigde Naties een compleet land kan lamleggen.

Daarom is deze komende rechtszaak wel een interressante testcase, omdat iedere onafhankelijke rechter op basis van de feiten tot de conclusie zal moeten komen dat er onmiddellijk een einde moet komen aan de mondkapjesverplichting op scholen.

De laatste stand van zaken in deze is als volgt:

Belangrijke status update!

Het is al weer een aantal dagen geleden dat jullie een statusupdate van ons ontvangen hebben aangaande onze acties, waaronder het aankomende kortgeding. We kunnen je wel vertellen, we hebben niet stil gezeten. Door het steeds wijzigende speelveld zijn we meerdere malen gedwongen om in overleg met ons advocatenkantoor CKH Advocaten onze strategie aan te passen. Dit is onderdeel van het proces maar werkt uiteraard soms vertragend.

Inmiddels is er gekozen voor de brede aanpak waarbij we tegelijkertijd zoveel mogelijk leerlingen willen helpen om weer gewoon naar school te kunnen zonder de schadelijke gevolgen van het mondkapje.

Om een ieder de kans te bieden om te “genieten” van de uitspraak van de rechter in het kortgeding is het vereist om middels een stichting te werken en een iedere belanghebbende de mogelijkheid te geven zich kosteloos bij de stichting aan te sluiten.

Voor meer informatie en om je in te schrijven verwijs ik je graag naar onze splinternieuwe website waar je ook je eigen verhaal kan achterlaten.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 15 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner