“Ze liegen vanaf het begin” – Franse tegen premier over bewuste corona-leugens

Op een gegeven moment moet de waarheid worden verteld … ‘

COVID-19 heeft 328.275 mensen over de hele wereld besmet en 14.366 doden veroorzaakt, volgens de laatste cijfers van Johns Hopkins. Europa is het volgende China geworden, met gevallen en sterfgevallen in een exponentiële curve in Italië , Spanje, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en het VK. 

In Frankrijk heeft het snel verspreidende virus 562 doden en op zondag tot meer dan 14.400 bevestigde gevallen geleid. Het Franse ziekenhuissysteem staat op het punt overweldigd te worden door viruspatiënten, met ziekenhuisbedden en de capaciteit van de ICU-behandeling raakt snel op. 

Franse ziekenhuizen hebben geen beschermende uitrusting meer , waardoor medisch personeel vatbaar is voor het oplopen van het virus. 

Het is duidelijk geworden dat het Europese land niet bereid was een pandemie te bestrijden . Dit is de bewering die wordt gedaan door drie Franse medici in een nieuwe rechtszaak tegen minister Edouard Philippe en voormalig minister van solidariteit en gezondheid, Agnes Buzyn. 

Advocaten voor de medici vertelden RT News dat de klacht beweert dat de twee hoge functionarissen het land niet hebben voorbereid op een gezondheidscrisis die het heeft verlamd .

De klacht zei dat beide functionarissen in januari volledig op de hoogte waren van het virus, maar ‘ervoor kozen niet te handelen’. 

‘Op een gegeven moment moet de waarheid worden verteld, namelijk dat deze mensen vanaf het begin tegen ons hebben gelogen’, vertelde Fabrice di Vizio, de advocaat van de drie eisers, aan RT.

De klacht had betrekking op een interview dat Buzyn aan de krant Le Monde gaf , waarin ze het jammer vindt dat ze haar regeringspost heeft verlaten en zich kandidaat heeft gesteld voor de burgemeester van Parijs, aangezien de viruscrisis zich eerder dit jaar ontwikkelde:

‘Ik wist dat de tsunamigolf voor ons lag. “Op 30 januari waarschuwde ik [premier] Edouard Philippe dat de verkiezingen waarschijnlijk niet konden worden gehouden. ‘We hadden alles moeten stoppen, het was een maskerade.’

De Franse regering heeft elk wangedrag afgewezen en heeft gezegd dat zij op het virus bevredigend heeft gereageerd. 

Di Vizio vertelde RT dat de regering nog steeds niet voorbereid is en kritische beschermende uitrusting mist voor gezondheidswerkers: 

‘Vorige week sprak de regering over de maskers. Herinner je je die pompeuze toespraken van de president, die allemaal opperbevelhebber was en de maskers beloofde? ‘ hij zei. “Maskers zijn een belangrijk oorlogsinstrument omdat ze de gezondheidswerkers beschermen. Zijn die maskers aangekomen? ‘

Het zou een absolute ramp zijn als Franse medici en gezondheidswerkers zich zouden aansluiten bij de anti-regerings “Yellow Vest” demonstranten uit hun afkeer van het falen van de regering. Vorige maand sloten immers Franse brandweerlieden zich aan bij de protesten. 

donatie donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

Lees ook:  Thierry Baudet ageert tegen Ruttes coronabeleid: ‘Ongekend aantal doden, uiterst twijfelachtig resultaat!’

Comments

comments

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner