Ze zijn gewoon verdwenen … Google heeft je favoriete YouTube-overnacht verwijderd!

Door Lisa Haven

Ik heb je gewaarschuwd dat het eraan kwam en nu is het hier! Google bedriegt miljoenen, val niet voor hun leugens. In de onderstaande video bewijs ik dat Google (niet YouTube) meerdere christelijke en conservatieve YouTube-kanalen uit hun feed heeft verwijderd. Als je mijn naam ‘Lisa Haven Youtube’ in de zoekmachine van Google zou intikken, zul je merken dat er geen directe link meer is naar mijn YouTube-kanaal. In plaats daarvan zijn er talloze andere kanalen die linken naar mijn YouTube-kanaal.

Aangezien ik het grootste kanaal onder die naam ben, zou ik eerst moeten verschijnen, in plaats daarvan zijn er GEEN directe links naar mijn kanaal. Hierdoor kan Google in enkele seconden alles uitschakelen en ondertussen mensen laten geloven dat ik er nog steeds ben. Een flagrante leugen. Dit zijn het soort spellen dat ze spelen. Om je te laten denken dat ik er ben terwijl ik in werkelijkheid ben neergeslagen. Als je niet-conservatieve christelijke kanalen zoekt, zie je hun kanaal bovenaan bovenaan staan ​​en als je erop klikt, is dit hun directe pagina, niet iemand anders die naar hun kanaal linkt. Dat alles en meer hieronder…

 Afbeeldingsresultaat voor google censuur

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner