By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Vijf ton ingrediënten voor het geneesmiddel hydroxychloroquine in Israël gearriveerd

Zoals wij al aangaven. Hier wachten ze liever op dure vaccin's.

Een vliegtuig uit India met vijf ton aan ingrediënten is aangekomen in Israël. Het betreft ingrediënten voor geneesmiddelen hydroxychloroquine en chloroquine, medicijnen voor de behandeling van malaria, die ook goed werken voor de behandeling van coronavirus patiënten.

Verschillende landen hebben geëxperimenteerd met hydroxychloroquine om symptomen van coronavirus te behandelen en de Amerikaanse president Donald Trump heeft het potentieel ervan herhaaldelijk geprezen.

Deskundigen hebben echter aangedrongen op voorzichtigheid, totdat grotere onderzoeken de effectiviteit van hydroxychloroquine bevestigen. Hydroxychloroquine en chloroquine zouden potentieel ernstige bijwerkingen kunnen hebben, vooral wanneer het in hoge doses wordt toegediend of gebruikt wordt samen met andere medicijnen.

India heeft de export van medicijnen beperkt bij aanvang van de COVID-19 pandemie, maar had kort daarna voor Israël een uitzondering gemaakt, na een verzoek hiertoe van premier Netanyahu. Ook mondkapjes krijgt Israël nog steeds ondanks export-beperkingen aangeleverd van India.

Sanjeev Singla, de Indiase ambassadeur in Israël, benadrukte de bilaterale banden tussen de landen na aankomst van de levering.

President Trump heeft afgelopen week bij de Indiase premier Narendra Modi eenzelfde verzoek gedaan en hydroxychloroquine wordt nu ook naar de Verenigde Staten geëxporteerd.

Bron: joods.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 07 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Overheden spelen een leidende rol
07 mei 2021
Je ziet duidelijk het clubje wat naar de pijpen van satan...
Overheden spelen een leidende rol
06 mei 2021
Wat un tiefus hond.. Dit systeem gaat zichzelf van binnen...
Willekeurige partner