Zes doden na Covid-19 vaccinatie in Duits bejaardentehuis: districtsbestuur verzet zich tegen autopsie

Hoewel in een bejaardentehuis in Emsteker in het district Cloppenburg na twee Covid-19 vaccinaties zes mensen met Corona zijn omgekomen, acht het districtsbestuur nader onderzoek niet nodig.

In een verpleegtehuis in Cloppenburg, Nedersaksen, stierven zes oudjes kort na hun tweede Covid-19 vaccinatie.

De verantwoordelijke gezondheidsafdeling van het district heeft de zes overlijdensakten van de senioren gecontroleerd, vertelde een woordvoerder aan NDR 1 Nedersaksen.

Er zouden echter geen anomalieĂ«n zijn. Door de vaccinatie zou er een “volledige vaccinatiebescherming” zijn geweest. Het feit dat de bejaarden desondanks stierven, verklaart de autoriteit met het feit dat de betreffende ouderen onderliggende ziekten hadden. Bijgevolg had ook een relatief milde Covid-19 verloop tot de dood kunnen leiden.

De viroloog Prof. Dr. Andreas Dotzauer van het Laboratorium voor Virusonderzoek had geadviseerd de sterfgevallen nader te onderzoeken gezien de ongewone opeenhoping van sterfgevallen. Ook de deelstaat Nedersaksen sloot in eerste instantie een autopsie niet uit.

Naar de mening van het district Cloppenburg was een autopsie echter niet gerechtvaardigd.

Reeds medio februari waren volgens NDR 1 Niedersachsen vijf van de zes bewoners binnen korte tijd overleden aan ernstige Coronasymptomen, nadat zij reeds de eerste en tweede vaccinatie hadden gekregen. Een woordvoerder van het district benadrukte dat zelfs een tweede vaccinatie geen honderd procent bescherming biedt. Een infectie met het virus is nog steeds mogelijk, zei hij.

Volgens de laatste cijfers van het Paul-Ehrlich-Institut zijn in Duitsland tot nu toe 1.178 gevallen van “ernstige bijwerkingen” gemeld. In 223 van deze gevallen waren de personen “in verschillende tijdsintervallen na de vaccinatie” overleden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Infectiegolf na Coronavaccinatie – Verpleegtehuis in Duitsland: “De oude mensen sterven daar als vliegen”

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 19 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers