Zo worden mensen misleid met coronacijfers 

Om ervoor te zorgen dat mensen bang genoeg blijven om zich te gedragen als gevangenen, moeten er afschrikwekkende coronacijfers verschijnen.

Zoals met ongeveer alles wat er via overheden en mainstream media naar buiten komt, word je weer eens belazerd waar je bij staat.

Wij zijn het slachtoffer van een enorme trukendoos. Als een soort goochelaar weten overheden en bijbehorende instanties dusdanige cijfers te produceren dat het volk zich angstig en bevend laat opsluiten voor het vreselijk gevaarlijk virus. En het wordt nog veel enger, want de Engelse variant die ook al bij ons is aangetroffen is nog veel gevaarlijker.

Het bewijs dat wat ze doen ├ę├ęn grote komedie is, is dit keer afkomstig uit Groot-Brittanni├ź.

corona, illuminatie, misleiding cijfers, sekte, now world order

Op de website Principia Scientific International is een ÔÇťbreaking newsÔÇŁ artikel verschenen dat de complete offici├źle Britse coronacijfers onderuit haalt. Dat niet alleen, ze doen dit met weinig bekende eigen cijfers van de Engelse overheid.

De strekking van het artikel is dat de Britten beweren dat er meer dan 50.000 mensen zijn gestorven met/door covid-19. Echter, de offici├źle gegevens van diezelfde overheid laten zien dat er in het gehele jaar 2020 slechts 13.844 mensen waren ge├»nfecteerd met de ziekte.

De offici├źle cijfers waarop het aantal ge├»nfecteerde mensen is gebaseerd is niet te weerspreken en dit betekent uiteraard dat Britse overheid dit ook weet, wat aantoont dat ze moedwillig het hele land om zeep helpen met hun ÔÇťcorona maatregelenÔÇŁ.

Om te begrijpen hoe in dit geval het Engelse publiek wordt bedonderd is het belangrijk om te begrijpen dat er een levensgroot verschil bestaat tussen besmet zijn en geïnfecteerd zijn met covid-19.

Het volgende is wat de Wikipedia hier over zegt:

Men spreekt over een infectie als een micro-organisme, virus, prion of parasiet in een levend wezen is binnengedrongen en zich daar vermenigvuldigd heeft (dit hoeft niet schadelijk te zijn). Wanneer het organisme dusdanig veel schade aanricht dat het normaal functioneren van de gastheer is verstoord, spreekt men van een infectieziekte. In het ergste geval kan een infectie leiden tot de dood van het geïnfecteerde individu. Het micro-organisme wordt bij een ziekmakende infectie het pathogeen (de ziekteverwekker) genoemd. Als de ziektekiemen zich nog niet vermenigvuldigd hebben, of als ze door het afweersysteem herkend en verwijderd worden, spreekt men niet van een infectie maar van besmetting.

Wanneer we er voor nu even vanuit gaan dat er een sars-cov-2 virus is, wat niet het geval is, dan loopt iemand alleen gevaar te overlijden aan deze ziekte als deze persoon in geïnfecteerd door dit virus, niet als het is besmet.

Nu bestaat er in Groot-Brittanni├ź een wettelijke verplichting voor artsen om mensen die zijn ge├»nfecteerd met een besmettelijke ziekte, te rapporteren. Van die cijfers worden wekelijks  offici├źle overheidsstatistieken geproduceerd en daarin is te zien hoeveel mensen die week zijn ge├»nfecteerd door ebola, covid-19 of welke andere besmettelijke ziekte dan ook.

Dit wordt bijgehouden in een nationaal register voor besmettelijke ziekten, waar je per week zelf kunt kijken hoeveel mensen in een bepaalde week zijn geïnfecteerd met een bepaalde besmettelijke ziekte.

Echter, die cijfers, de werkelijke cijfers, worden niet naar buiten gebracht, maar wel het volgende:

Als je bijvoorbeeld kijkt naar een recente week, week 51 dan weet de Britse overheid te melden dat in die week 2.986 doden te betreuren zijn die in verband gebracht kunnen worden met covid-19.

There were 2,986 deaths involving the coronavirus (COVID-19) in England and Wales in the week ending 18 December 2020; an increase of 230 deaths compared with the previous week.

Dat is een getal wat totaal niets zegt over het aantal mensen dat is geïnfecteerd met covid-19, dat wil zeggen volgens de definitie, mensen die daadwerkelijk ziek zijn geworden door sars-cov-2.

Wanneer we kijken hoeveel mensen in week 51 daadwerkelijk waren geïnfecteerd met covid-19, dan zie je de heel andere aantallen.

Het totaal aantal met covid-19 geinfecteerde mensen volgens het officiele overheidsregister bedraagt slechts 50. Toch kunnen er via manipulatie van cijfers die week bijna 3.000 mensen overlijden ÔÇťalsgevolg van het coronavirusÔÇŁ.

dit


Voor zover ons bekend hebben wij niet een dergelijk register voor besmettelijke ziekten, maar het verkeerd rapporterengebeurt bij onsop precies dezelfde manier als de Britse overheid dat doet.

Het aantal nieuwe coronabesmettingen is in de afgelopen 24 uur gestegen naar 8630, zo meldt het RIVM. Dat zijn er meer dan op vrijdag toen er 8215 besmettingen gemeld werden. Toch ligt het nog onder het zevendaags gemiddelde van 8775. Het aantal sterfgevallen is toegenomen met 38, vrijdag waren dat er 98. Sinds het begin van de uitbraak zijn 813.787 mensen positief getest en overleden 11.566 mensen.

Het aantal "besmette" of "positief geteste" of "gevallen" zegt helemaal niets. Het enige dat werkelijk iets zegt over hoe gevaarlijk een dergelijk virus zou zijn is het aantal ge├»nfecteerde mensen en zoals je kunt zien in Groot-Brittanni├ź is dat ook daar minimaal.

Dit is het soort dingen waar mensen als Rutte en De Jonge mee zullen worden geconfronteerd als ze in de nabije toekomst terecht zullen staan voor een tribunaal vanwege het moedwillig vernietigen van hun land.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 17 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers