Zoals besteld, afgeleverd: Afghaan vermoordt president van pro-asielorganisatie

34 minuten agoadmin

pro-asielorganisatie

Een Afghaanse migrant heeft de president van een pro-asiel-NGO vermoord. De man werd tijdens zijn slaap gedood door zijn beschermeling.

Een president van een pro-asielorganisatie in Frankrijk kon nu zelf ervaren wat de al te vaak aangehaalde culturele verrijking inhoudt. De 63-jarige Jean Dussine voert al jaren campagne voor illegale migranten en heeft de vervreemding van zijn huis gewetenloos en actief gepromoot. Maar niet al zijn protégés toonden de dankbaarheid die je zou verwachten.

Vermoord door ijzeren staaf

Een 20-jarige Afghaan, de Jean Dussine die tijdelijk in zijn eigen appartement had opgenomen, maakte van de gelegenheid gebruik om ‘s nachts door Dussine van zijn gastheer af te komen met een ijzeren staaf waarvan de schedel was ingeslagen . De gepensioneerde voormalig directeur van de Gonneville School had blijkbaar een voorliefde voor jonge mannelijke migranten. Hij gebruikte bijna uitsluitend jong vers vlees uit Afrika en Co.

De ochtend na de gruwelijke moord werd het lichaam van het slachtoffer gevonden door een andere jonge immigrant die regelmatig het appartement van Dussine in en uit ging. De gealarmeerde reddingswerkers konden alleen de dood vaststellen en reanimatie werd onmiddellijk uitgesloten gezien de toestand van het slachtoffer. De Afghaan had geweldig werk geleverd door te laten zien hoe warm hij kon omgaan met mensen die hem zouden helpen sociale systemen te exploiteren.

Een andere pro-asielactivist werd neergestoken

Vorig jaar onderging een pro-asielactivist in Normandië een soortgelijk lot. De jonge studente werd geëxecuteerd door een migrant die haar ex-vriend was met in totaal 14 messteken. Net als Jean Dussine mocht ook zij haar eigen welkomstsoep voor vluchtelingen proeven. Als je moord en doodslag bestelt, zou je niet verbaasd moeten zijn als je op een dag de bijbehorende levering ontvangt.

Reacties

Reacties

Tags: , ,

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 24 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner