Zorgmedewerkers VS weigeren massaal corona vaccins: ‘Er is teveel wantrouwen’

Opnieuw is een Amerikaans ziekenhuis in het nieuws gekomen omdat de medewerkers massaal de corona vaccins weigeren. Ze wantrouwen de snelheid en dwang waarmee de vaccins worden doorgedrukt, en zijn ‘echt bang voor het vaccin’, zoals CEO Anita Jenkins van het Howard University Hospital in Washington DC uitlegde.

Op 18 december hadden nog maar 600 van de 1900 medewerkers in het ziekenhuis zich opgegeven voor het experimentele Pfizer ‘nano’ vaccin, dat op 15 december was geleverd. Jenkins zei dat er ‘een grote dosis wantrouwen is, en dat begrijp ik.’ Desondanks is ze optimistisch, want in november hadden nog maar 350 medewerkers aangegeven het vaccin te zullen halen. 70% gaf toen aan zich niet of niet meteen te zullen laten vaccineren.

Om haar staf aan te moedigen liet de CEO zich op 15 december zelf vaccineren. Ook probeert men zo de zwarte gemeenschap, waarvan 35% zegt dat ze beslist geen vaccin willen, zelfs al zouden wetenschappers zeggen dat het veilig is, over te halen.

In het Doctors Hospital at Renaissance in Edinburg (Texas) weigerden zoveel medewerkers het Covid-19 vaccin, dat het ziekenhuis de doses maar aan andere zorgwerkers in de regio aanbood. Volgens CMO Robert Martinez is deze weigertrend in het hele land zichtbaar. ‘Al dit wantrouwen en deze desinformatie.’ Als hij de desinformatie van de farma producenten, politiek en mainstream media bedoelt, dan heeft hij inderdaad de juiste verklaring te pakken voor dat grote wantrouwen.

Mensen willen simpelweg geen proefkonijnen zijn voor een nieuw type vaccin dat je DNA kan veranderen, waarvan de gevolgen op de middellange en lange termijn volstrekt onbekend zijn, en waarvan de testen op dieren niet eens werden voltooid.

Xander

(1) Zero Hedge

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 23 mei 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers