Zweden wil de EU-landen dwingen om immigranten op te nemen

Ondanks de extreme immigratiecriminaliteit in Zweden blijft de regering proberen een “dwingende” herverdeling van immigranten binnen de EU te bereiken, waardoor andere landen aan dezelfde situatie kunnen worden blootgesteld als in Zweden.

Ylva Johansson (Sociaal-Democraten) treedt nu toe als EU-commissaris verantwoordelijk voor immigratie. Haar eerste opdracht zal zijn om een nieuw “pact” op te stellen waar de lidstaten het eens zullen worden over de kwestie, schrijft TT.

Zij zal nu bilaterale gesprekken voeren met de ministers van het land. De opdracht zal echter moeilijk zijn, geeft Ylva Johansson toe, maar ze gelooft nog steeds in een overeenkomst tussen de landen.

Minister van Justitie en Migratie Morgan Johansson (Sociaal-Democraten), die in Brussel is, gelooft ook in een oplossing.

Zweedse minister van Justitie over de toename van gewelddadige criminaliteit als gevolg van migratie: “Speelt voor mij geen rol”

Maar landen als Polen en Hongarije hebben reeds eerder duidelijk gemaakt dat ze de massale immigratie van West-Europa nooit zullen accepteren.

Zweden heeft lang hard gewerkt om andere EU-landen derdewereld-migranten op te dwingen. Dit geldt nog steeds, aldus Morgan Johansson.

Als er bijvoorbeeld een nieuwe asielstroom ontstaat, zoals in 2015, dan wil de Zweedse links-liberale regering  volgens TT nog steeds een “verplichte” herverdeling binnen de EU.

“De Zweedse standpunten liggen vast. We moeten een regeling hebben waarbij we een meer gelijkmatige verdeling van het aantal asielzoekers in de EU kunnen bereiken en waarbij we ook onze verantwoordelijkheid delen”, vertelt Morgan Johansson aan het persbureau.

In februari wordt verwacht dat de Europese Commissie vooruitgang zal aankondigen.

Asiel- en gezinsimmigratie naar Zweden heeft ertoe geleid dat immigranten nu het merendeel van de misdrijven in het land plegen (Pdf).

 

Zweeds gezin nam Mohamed in hun huis – verkrachtte hun minderjarige dochters

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 06 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩
Onder voormalig wethouder Asscher werd christelijk symbool mijter Sinterklaas in A'dam verwijderd
05 december 2019
Vieze spelletjes allemaal. Er gebeuren vreemde di...

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Deborah Dogan is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • De Theorist is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken