De Theorist - No shit, Sharelog!

 

83% van de jonge Amsterdamse vrouwen wordt lastiggevallen

Onderzoek van de gemeente wijst uit dat 59% van alle Amsterdamse vrouwen te maken krijgt met straatintimidatie zoals sissen, naroepen of betasten. Voor vrouwen tussen de 15 en 34 jaar is dat zelfs 83%.

Vrouwen lastig gevallen multicultureel

Wat een verrijking, wat een diversiteit. Groen Links roept openlijk om meer van deze ellende, terwijl PvdA en VVD de afgelopen jaren recordaantallen mohammedanen geïmporteerd hebben. En het CDA kiest in deze tijd van deconfessionalisering openlijk de kant van de vrouwenverachtende islam.

Het radicaal islamitische stadsbestuur wil nu het nasissen van vrouwen en uitjoelen van homo’s strafbaar stellen. Iedereen kan bedenken dat dat een zinloze maatregel is, want niet te handhaven.

Als de APV is aangepast kan een gemeentelijke boa direct een boete opleggen als er in zijn gehoorsafstand iemand wordt uitgescholden of nagesist.

De ‘boa’s’ die ik wel eens zie spreken over het algemeen Swahili en zijn zelf gerecruteerd uit ‘kansenvolk’ waar je je dochter liever niet mee thuis ziet komen.

Er is wel een oplossing; zet een hek om bepaalde wijken en laat het gajes er alleen nog maar uit nadat ze een enkeltje thuisland kunnen tonen.

De headerfoto komt uit de documentaire ‘Femme de la rue’ van Sofie Peeters, die het probleem vervolgens wijt aan onze eigen maatschappij, omdat er zoveel vrouwelijk naakt te zien is in reclames. Vanaf 12.40:

Sorry!    Video removed!   Verbannen video!
Verbannen video

Kunstakademie-studenteke die wegkijken verheven heeft tot een kunstvorm.

Update: Bij het Parool weten ze dat het een dingetje is uit de koker van VVD-politica Dilan Yesilgoz. Die hardnekkig ontkent dat Amsterdam islamofobie gaat registreren als ik haar daar naar vraag, terwijl collega Jan Paternotte heel zeker weet van wel:

Deze VVD-politica wil voor de bühne iets tegen ‘sissers’doen, maar haalt ze ondertussen enthousiast met tienduizenden de stad binnen:

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information