De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[HOAX] AH balletjes zijn giftig

Bij besteding van 40 euro aan boodschappen bij Albert Heijn krijg je gratis twee speelballetjes, HamsterBollies. Er is veel kritiek op deze ballen omdat ze niet erg milieuvriendelijk zijn. Volgens een veel gedeeld bericht van een hondencoach uit Eindhoven zijn de balletjes zeer giftig voor huisdieren. Dit is onzin.

Achtergrond

In de nazomer van 2018 heeft supermarkt Albert Heijn een actie waarbij de klanten HamsterBollies bij elkaar kunnen sparen. Met deze speelballetjes kun je allerlei spelletjes doen. Dat klinkt leuk tot blijkt dat de balletjes stuk kunnen gaan. Ze zijn gevuld met plastic korrels die dan vrijkomen. Volgens dit bericht zijn die korrels erg giftig voor huisdieren.

“ AH BALLETJES ZEER GIFTIG 

We kregen de tip van een oplettende LTD volger over de AH balletjes die je nu krijgt bij je boodschappen. Deze balletjes zijn gevuld met een zeer giftig goedje waar huisdieren erg ziek van worden en zelfs dood aan kunnen gaan. Geef deze dus absoluut niet aan je huisdieren en zorg dat ze niet rond slingeren in huis.

HOAX overzicht  Tip / contact  HOAX melding

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information