De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Buitenaards object onderweg naar aarde?

Op 13 november aanstaande zal er een onbekend, niet natuurlijk object vanuit de ruimte terechtkomen in een gebied waar het wemelt van de UFO’s.

Een gebied waar de bemanning van een schip met open monden toekijkt hoe een geweldig grote UFO vanuit het water van de Indische Oceaan omhoog schiet.

Er is een mysterieus object onderweg naar de aarde waarvan niemand eigenlijk precies weet wat het is. Het enige dat men met zekerheid schijnt te weten is dat het op 13 november aanstaande op aarde terecht zal komen.

Als het niet als een vuurbal aan de hemel eindigt, zal het naar verwachting neerkomen in een bijzonder gebied, namelijk de Indische Oceaan, op minder dan 100 kilometer van de kust van Sri Lanka.

Er wordt nogal luchtig gedaan over dit object en een aantal suggesties over wat het zou kunnen zijn passeren de revue. Zo wordt er gesuggereerd dat het misschien gaat over een overgebleven deel van een raket of iets dergelijks. Wat men wel zeker weet is dat het geen asteroïde is, maar een kunstmatig gemaakt object.

Afgezien van dat het een door mensen gemaakt object zou kunnen zijn, is het uiteraard ook heel goed mogelijk dat we hier met een door buitenaardsen gemaakt iets te maken hebben. De reden dat dit wel eens zo zou kunnen zijn, heeft alles te maken met het gebied waar het wordt verwacht.

Een gebied waar heel veel vreemde waarnemingen hebben plaatsgevonden, waarbij mensen UFO’s uit de zee hebben zien opstijgen en waar het vermoeden bestaat dat er zich hier een buitenaardse onderwaterbasis bevindt.

Wie weet, heeft het onbekende object alles te maken met die basis onder water.

In 1990 voer er een tanker in dat gebied waarbij de bemanning ineens met stomheid was geslagen want vanuit het water schoot een schotelvormige UFO omhoog.

Vervolgens bleef het een kwartier lang rondom het schip cirkelen voordat het met een enorme snelheid weer onder het wateroppervlak verdween. Volgens kranten uit die tijd vond dit voorval plaats op klaarlichte dag eind maart 1990, enkele honderden kilometers uit de kust van Sri Lanka in de Indische Oceaan. Ongeveer dezelfde plek waar men op 13 november aanstaande verwacht dat het onbekende ruimteobject zal neerkomen.

Tijdens dat incident raakte er aan boord van de tanker Kim Seng niemand gewond, maar het schip zelf had wel structurele schade opgelopen door de torenhoge golven die werden veroorzaakt door de UFO bij het eruit komen van en het weer verdwijnen in de golven van de Indische Oceaan.

De 45-jarige kapitein Rasika Mawatha vertelde aan verslaggevers dat de UFO minimaal vijf keer groter was dan het schip. Alle instrumenten aan boord waren volledig van slag en de naald van het kompas ging als een gek heen en weer. De radio waarmee ze om hulp wilden vragen deed het ook niet.

Mawatha, “Het ruimteschip gloeide en pulseerde met een zilverachtig licht terwijl er een soort enge lichtstraal onder uit kwam. Het leek alsof ze met dat licht ons schip aan het inspecteren waren. Waarom ze dat deden weet ik ook niet”.

“Het ene moment was het er nog en het volgende moment was het in een lichtflits verdwenen in de zee”, aldus Mawatha.

Onmiddellijk daarna begonnen de instrumenten van het schip weer normaal te werken alsof er helemaal niets gebeurd was. De kapitein sloeg vervolgens alarm, maar de uitgestuurde schepen en vliegtuigen die de omgeving uitkamden konden niets vinden. Dagenlang werd er nog gezocht zonder dat dit enig resultaat had.

Ook op Sri Lanka zelf hebben zich vreemde UFO-waarnemingen voorgedaan zoals in april 1998 toen twee schooljongens getuige waren van een UFO die op de speelplaats van hun school in de stad Bandarawela landde. Of zoals in 2002 toen honderden mensen in de plaats Parakrama Samundra een vreemde UFO waarnamen die ook de omgeving met een fel licht bescheen. Een UFO die verdween om vervolgens enkele honderden meters verderop weer op te duiken.

De volgende foto werd gemaakt in maart 2004 door een piloot van de Engelse RAF die op vakantie was in Sri Lanka.

Buitenaards

Formeel wordt bovenstaande foto omschreven als een ongewone atmosferische gebeurtenis.

Volgens de piloot deed hij deze waarneming nadat hij een onweersklap had gehoord. Hij zegt dat dit vreemde object niet omhoog ging, maar zich richting aarde bewoog.

Het beeld dat de piloot beschrijft, komt veel overeen met waar wij al langere tijd over schrijven en dat is het fenomeen van dimensieportalen.

Een verschijnsel dat zich vaak voordoet in een blauwe lucht waar ineens wolken voorkomen die regelmatig met onweer en/of bliksem gepaard gaan en die eigenlijk op dat moment daar niet thuis horen. Vaak worden er in de buurt van die wolken ook kleinere UFO’s waargenomen.

Het vreemde object dat op 13 november terecht zal komen in de Indische Oceaan net voor de kust van Sri Lanka heeft de codenaam WT1190F.

Een onbekend, niet natuurlijk object, dat zal neerkomen in een gebied waar ook onder water sporen zijn aangetroffen van iets dat een soort portaal of ingang zou kunnen zijn naar een onderwater buitenaardse basis.

Misschien is er een andere verklaring voor het vreemde onderwater object dat te vinden is via Google op de volgende coördinaten: 6°10'55.73"N 81°28'52.69"E

Wat in ieder geval duidelijk is, is dat object WT1190F terecht gaat komen in een gebied waar mensen uitzonderlijke UFO-waarnemingen hebben gedaan.

Het precieze antwoord zullen we waarschijnlijk wel nooit te weten komen. Mocht namelijk blijken dat we hier toch te maken hebben met een vreemd onverklaarbaar buitenaards object dan zullen er ongetwijfeld berichten verschijnen in de (mainstream) media die ons weten te vertellen dat object WT1190F tijdens het binnenkomen van de atmosfeer is verbrand.

Bronnen: Niburu , Ufo Sightings Hotspot

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information