De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Buitenaardse (?) ‘mummie’ ontdekt in Peru..!!

Dit is het transcript van de video die je hieronder kunt zien. Het is een stukje opname uit de GAIA-documentaire, die gemaakt is, door vooraanstaande wetenschappers, onderzoekers en journalisten. Waar het over gaat is de ontdekking van een mummie in Peru, die eigenlijk geen mummie is. Want er is niet gemummificeerd volgens de tot op heden bekende mummificatie-technieken die we kennen, uit bijvoorbeeld Egypte en de rest van Zuid-Amerika. De mummie is vrijgegeven door de Peruaanse autoriteiten en al snel is duidelijk dat deze mummie een uitzonderlijke kwaliteit heeft, mede veroorzaakt door de unieke en vooralsnog onbekende mummificatie-techniek met ‘wit poeder’..

Lees het transcript voordat je naar de opname kijkt, zodat je het verhaal eenvoudige kunt volgen:

Jaime Maussan

We zouden een van de meest belangrijke ontdekkingen van de 21ste eeuw gaan zien.
Voice-over: ‘Nazca, Peru. De thuisbasis van een van de meest mysterieuze archeologische sites op Aarde En een nieuw mysterie is opgedoken op deze afgelegen locatie. En deze neemt ons mee van wat we boven de grond kunnen zien, naar wat daaronder ligt. We krijgen bij GAIA-tv een boel tips aangereikt, in het kader van nieuwe ontdekkingen, maar één bijzondere tip werd ons toegespeeld door een onderzoeksjournalist genaamd Jaime Maussan.

[JAIME] Mijn naam Jaime Maussan. Ik ben onderzoeksjournalist en werk in die hoedanigheid al 47 jaar van mijn leven.

[MELISSA TITL (GAIA-tv)] Hij had informatie opgevangen of een soort mummie in Peru, die helemaal niet op de mens leek. We besloten naar Peru af te reizen en te onderzoeken of we hier met écht of fake te maken hadden. Of wat het dan ook was dat we zouden gaan zien. Onze crew sprong in het eerste beste vliegtuig en vloog van Colorado naar Lima, Perumet camera’s en alles wat verder nodig was. We namen ook enkele wetenschappers mee, want we voelden alsof we een heel belangrijke missie naar Peru ondernamen. Ik kwam hier bij, omdat het een groep professionele wetenschappers en dito journalisten was. Toen de wetenschappers gearriveerd waren, werd het lichaam onthult. En toen waren we in staat voor de eerste maal het lichaam te analyseren.

[JAY] Toen we het lichaam uit hadden gepakt, en uit de doos hadden gehaald viel er een doodse stilte.

[DR. KOROTKOV] Het was een geprepareerde mummie.De lengte van deze humanoïde figuur is 168 centimeters. Dat is ongeveer zo groot als ik zelf ben, een klein beetje kleiner. Het was een wezen dat heeft gelopen zoals wij lopen, in staat was de handen (met 3 vingers!) te gebruiken zoals wij dat doen en het heeft lange benen. De proporties van het lichaam zijn dus vrij vergelijkbaar met die van ons mensen.

DE HAND IS ABSOLUUT AUTHENTIEK MET 3 LANGE VINGERS, ÉRG LANGE VINGERS..

peru GAIA humanoide mummie

[DR. BENITEZ] Het zijn in het bijzonder de 3 vingers die karakteristiek zijn en dit ‘geval’ uniek maken en zeker onvergetelijk. Dat is ook preciés de reden dat we geloven dat dit geen aftakking is van het menselijke ras.

[DR. KOROTKOV] En dan natuurlijk, heel belangrijk, het hoofd. Dat was voor mij toch het meest verbijsterende. Het was niet de tamelijk ronde schedel die wij mensen hebben, maar het was een erg voorstekende schedel. Erg duidelijk. En op de schedel ook, erg, heel erg natuurlijk. Erg interessant, er waren ogen, een neus en geen oren, alleen kleine holtes, als ‘gaatjes’..

 [JAIME] De mummies waren geheel bedekt in een bijzonder wit poeder. Maar dat het is écht niet ‘zomaar’ wit poeder. Het is een stof die in staat is de huid volledig uit te drogen, waardoor de huid in staat is het zoveel jaren na het overlijden nog te overleven.

[JAY] Toen Konstantin het teststukje tevoorschijn haalde, zagen we de grijze huid. Toen wist ik het zeker, want ik weet dat lichamen, wanneer ze eenmaal deze graad van ontbinding bereiken, ze naar een soort sleets grijs verkleuren. Daarover voelde ik me erg goed.

[MELISSA]Eén van de belangrijkste zaken die we kunnen doen, is monsters nemen van dit gemummificeerde wezen. Deze zijn om een paar reden belangrijk: DNA-testen en Carbon-14-tests. Daarmee kunnen we uitvinden hoe oud het wezen is en natuurlijk hoe de genetische constructie in elkaar zit. Eén van de labs, waarnaar we de monsters hadden opgestuurd, kwam met resultaten terug, waaruit bleek dat het wezen tussen 245 en 410 ná Chr. is gedateerd.

Een van de meeste coole zaken die we mochten doen, is de mummie door de CAT-scan halen. Op dit moment komen alle gegevens binnen van de analyse van die scans. Zou iemand hier IN die mummie hebben kunnen ‘gaan’, om iets te doen met bijvoorbeeld de schedel om deze te veranderen? En de handen dusdanig opkalefateren, dat deze 3 vingers en de hele anatomie zo zichtbaar worden..? Gebaseerd op de CAT-foto’s die ik te zien kreeg, is dat uiterst onaannemelijk.

Professor Korotkov en zijn team in Rusland, analyseerden het lichaam, waarbij ze uiterst interessant bewijs hebben gevonden.In simpele woorden: een mummie ontstaat wanneer de organen worden verwijderd. Dus feitelijk hebben we hier NIET met een mummie te maken. In dit geval spreken we echter wel van een mummie, met de organen er nog in..
Wat uiterst interessant was, is onze kijk op de petroglyphs, die in de buurt van de vindplaats van de mummie zijn gevonden. Wat bleek? Al deze figuren die afgebeeld staan, hebben ook allemaal 3 vingers.

[DR. KOROTKOV] Ik heb plaatjes gezien van zuid-Amerikaanse culturen. Ik zou denken dat het de afbeelding is van iemand. Vanuit alle mythen, religieuze stromingen van de oude mensheid. Ze zijn gebaseerd op de een of andere realiteit.

[JAY] Dus feitelijk vragen we ons af, met wat voor zaak we hier nu te maken hebben..

[MELISSA] GAIA is volledig toegewijd aan dit verhaal. We zullen de wereld laten weten of dit wezen humanoïde is of niet.Zoals ik al zei: onze hele missie is gewoon uit nieuwsgierigheid geboren. Wat kan het zijn? En om daarop in alle eerlijkheid een journalistiek antwoord te geven; dát is onze missie. En dat is ook hetgene wat we de kijkers en de wereld willen aanreiken. Dit is slechts het begin. Dit is niet het einde, zelfs niet met de monster-analyses. Er is nog zoveel meer te ontginnen.

[KONSTANTIN] Vanuit mijn perspectief is er geen enkele sprak van een gedeformeerd menselijke lichaam. Het heeft absoluut een andere skeletopbouw dan menselijke skeletten. En het behoort toe aan een ander wezen, een andere humanoïde.

Tot zover het transcript. Wat opvalt, is dat geen van de aanwezige journalisten en/of wetenschappers spreekt over ‘buitenaards’ of iets dergelijks. Want dat is toch wel verwonderlijk wanneer je iets dergelijks onder ogen krijgt.. Zelfs miljoenen jaren oude aap-achtige skeletten vertonen reguliere gelijkenis met de huidige menselijke skeletten..! Het verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd. Wij houden je op de hoogte!

Buitenaardse (?) ‘mummie’ ontdekt in Peru..!!

Bron: WantToKnow
 
We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information