De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Cannabis kan kanker genezen!

Monique Posthumus is ervan overtuigd dat cannabis kanker kan bestrijden. Ze werd in april geconfronteerd met de diagnose darmkanker. Haar artsen gaven haar een levensverwachting van twee jaar.

De tumoren zijn echter voor het grootste deel verdwenen en de behandelend oncoloog staat voor een raadsel. Een maand na de diagnose besloot Posthumus, werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs, de ziekte te lijf te gaan met chemotherapie. Ze werd er zo ziek van dat ze de behandeling staakte.

Posthumus verdiepte zich in alternatieve behandelingen en stuitte op een behandeling met medicinale cannabis. Ze besloot wietolie te proberen, waarop een aantal tumoren begon te krimpen.

Chemotherapie

De moeder van twee kinderen stelt dat chemotherapie in een aantoonbaar groot aantal gevallen nauwelijks effect heeft. Een chemokuur is doorgaans wel schadelijk voor gezonde cellen.

Ze vindt dat over de successen van cannabis bij onder meer kanker veel te weinig bekend is. Haar ervaringen en bevindingen heeft ze opgeschreven op haar website cannabisenkanker.weebly.com.

Ze benadrukt dat nooit is aangetoond in welke omstandigheden en bij welk soort patiënt cannabis heilzaam kan zijn. Daarom pleit Posthumus voor meer onderzoek naar medicinale cannabis.

Bron: ninefornews.nl

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information