De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Cannabis legaliseren

Iedere wetenschapper weet dat Cannabis een grote medicinale werking heeft. Maar omdat dit overal in de natuur te verkrijgen is, heeft de eigen zakkenvullende Farmaceutische industrie dit niet alleen verzwegen maar er ook voor gezorgd dat de gebruikers (o.a. via coffeeshops) worden gedemoniseerd en de verbouwers en verkopers hiervan streng worden gestraft!

Er wordt momenteel veel over Cannabis gesproken. De overheid is er een tegenstander van en dat wordt ingegeven door hun samenspel met de producenten van medicijnen.

Deze farmaceuten willen hoe dan ook dat onze volksvertegenwoordigers ons in de kerkers gooien, als we Cannabis verbouwen. Vreemd is het dat de Amerikaanse overheid wel een patent nam op een bepaald deel van de Cannabisplant. En ondanks dat het al meer dan 5000 jaren wordt toegepast is het feitelijk onmogelijk, dat je er dan een patent op kunt krijgen. De Octrooi Wet zegt: dat als het ooit al eens is toegepast, dan kun je dat deel niet meer octrooieren. Want het is niet nieuw meer en dan kun je het niet octrooieren.

Maar de overheid zal altijd winnen en die past de wetten wel aan, zodat het dan weer wel kan. U en ik zouden het nooit voor elkaar kunnen krijgen, maar een wetgever die zijn eigen wet ten gunste van een farmaceut aanpast, doet dat dan gewoon.

Een aantal jaren geleden vroeg ik het KWF of ze samen met mij en andere mensen, toch eens zonder voorwaarden vooraf een onderzoek naar dit mogelijke wondermiddel zouden willen doen. Hun antwoord was ontluisterend, er was geen klinisch onderzoek gedaan, dus kon het niets zijn.

Nu is het zo langzamerhand wel algemeen bekend, dat er meer dan 150 wetenschappelijke rapporten zijn die wel degelijk aantonen dat het mogelijk goed werkt. Op YouTube zijn wel meer dan 150 video’s te bekijken, waarin wetenschappers overduidelijk aangeven dat het een wondermiddel is.

Wetenschappers uit bijvoorbeeld Spanje in de persoon van Prof.Dr. Manuel Guzman als mede zijn collega Prof. Dr. Christina Sanchez doen al verscheidene jaren onderzoek naar dit middel en zijn enthousiast over medicinale Cannabis. Maar ook in Israel is een wetenschapper Prof. Dr. Raphael Mechoulam die als sinds 1954 aan zijn Altzheimer – Parkinson en MS patiënten voorschrijft, waardoor deze mensen normaal kunnen functioneren.

Dus zeggen dat er geen onderzoek naar is gedaan is wel de beste smoes die je kunt verzinnen. Lachwekkend, in ieder geval.

Waarom verbiedt een overheid dit middel en is in feite medeverantwoordelijk voor duizenden doden. Die misschien met dit middel nog hadden kunnen leven.

Ik volg al jaren de Nederlandse discussie inzake de vóór en tégenstanders van Cannabis.
Er zijn Nederlandse wetenschappers die beweren dat het niet werkt. Dit is natuurlijk iets wat de overheid graag hoort en worden dan nog fanatieker dit te verbieden.

Maar wat gebeurd er feitelijk. De Cannabis die in Nederland te koop is wordt gruwelijk verpest. Een kennis van me, als natuurgeneeskundig therapeut werkzaam, vroeg een vergunning aan, om Cannabis voor haar patiënten te kweken.

De voorschriften van het bureau Opiumwet, schrijft voor dat als je aan die vergunning wilt komen je aan een aantal voorwaarden moet voldoen:

Als eerste een klinische omgeving om te kweken.
Als tweede een door hun voorgeschreven kunstmest,
Als uitsmijter van de waanzin, moeten er een bepaald soort pesticiden gebruikt worden, anders krijg je die vergunning niet.

Hoe ziek mag je zijn als je dit voorschrijft, erg ziek.

Ook de Cannabis uit uw apotheek is in feite minderwaardige Cannabis, omdat het op voorschrift van de Overheid Gamma bestraald moet worden. Daarmee maak je veel waardevolle genezende elementen van de planten kapot.

Wat is het toch dat een overheid haar burgers een mogelijke kans op genezing, feitelijk onmogelijk maakt. Hoe ziek kun je zijn, als je bewust – moord met voorbedachten rade- toepast op je eigen burgers.

Dat Cannabis mijn al meer dan 30 jaar heersende chronische longontsteking heeft verholpen, daar zal ik u niet mee lastig vallen. Dat we iemand met een lichte vorm van Parkinson hebben kunnen helpen, vertel ik u liever niet.

Ik heb de plant uit ideologische redenen voor andere gekweekt en help en vertel nu andere mensen om verder door te gaan. Met vijfenzestig jaren jong stel ik mijn kennis aan andere ter beschikking. (PDF bestand komt er aan)

Want wat moet u beslist niet doen als u Cannabis wil gaan kweken, is het voorschrift van het bureau Cannabis van de overheid volgen.

Cannabis behoort in de volle natuur gekweekt te worden. Niet in een steriele ruimte, niet met kunstmest en al zeker geen ziekmakende pesticiden.

Nee, Cannabis moet gegeseld worden door de elementen van de natuur, waardoor een sterke plant ontstaat. Zon, water, licht en veranderende weersomstandigheden zijn een noodzaak voor een goede plant

Het beste kweekt u deze plant in een kuip met goede aarde en niet op glaswol of iets dergelijks. Want juist in aarde of potgrond zitten veel waardevolle schimmels, die juist de plant zijn waardevolle heilzame werking geeft.

Het is beslist niet moeilijk om een geneeskrachtige plant te kweken, maar ik raad het u aan om het te doen voor uzelf of voor anderen. Leg het als voorraad aan, zodat er als een van uw kennissen of familie een slecht bericht krijgt ze het mogelijk kunnen gebruiken.

Als u een slecht bericht, krijgt moet het klaar liggen. Het duurt wel een seizoen voordat u het heeft. Dus leg een voorraad aan.

Ik breek een lans voor dit prachtige en mogelijk geneeskrachtig kruid. En dat doe ik samen met een heel volk die in China al duizenden jaren dit prachtig spul in hun medicijnkastje hebben staan.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden, als je kunt putten uit meer dan 5000 jaar ervaring.

Ik hoop vurig dat we met een ander Kabinet, snel dit geneeskrachtig kruid de ruimte geven om aan te tonen dat het een heilzaam proces is, waarbij veel mensen hun gezondheid terugkrijgen.

Feitelijk moet er iemand opstaan om de Staat der Nederlanden aan te klagen voor moord met voorbedachten rade.

Bronnen: Sjef Smeets, Boxmeer, www.ziekvandepolitiek.nl / Eunmask

 
 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information