De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Column: Henk Bres 2018 (week 5)

Hier onder de nieuwe column voor de liefhebbers.....deze had ik nog geschreven voor de *Posthoorn* die er helaas niet meer in mocht!!
Dus eigenlijk van verleden week....volgende week weer een gehele nieuwe....DELEN MAG....graag zelfs 

Zo rustig als het verleden week was zo gekkenhuis was het deze afgelopen week. Allereerst weer veel met Corretje in het ziekenhuis gezeten voor onderzoeken en scans, maar ja dat weten we nu wel want als je eenmaal in die molen zit dan hoort dat erbij. En we zijn natuurlijk verschrikkelijk blij dat ze goed in de gaten word gehouden. En dan natuurlijk eindelijk is een echte code rood hier in Nederland die zijn naam waard was.

Heel erg van de doden die er gevallen zijn natuurlijk, maar ik heb heerlijk zitten genieten van al die filmpjes op internet van rollende mensen, fietsen, en vrachtauto's die van de weg werden geblazen en dan die ene mevrouw die echt een duizend engeltjes op haar schouder had zitten omdat de boom die omviel net naast haar viel. Er kon echt geen millimeter meer tussen haar en die boom. Ik zat te kijken hoe er ergens een dak werd afgewaaid toen ik mijn Corretje hoorde roepen 'Henk de onze schuttingen liggen bij de buurman in de tuin'.

En ja hoor ook wij waren de lul van de harde wind, en mijn moeder zei vroeger altijd 'God straft gelijk Henk' en inderdaad dan had ik maar niet vol leedvermaak naar die filmpjes motte kijken. Helaas moesten we met ons radioprogramma de 'Start van de Nacht' na bijna dertien jaar weg bij *Den Haag FM*, en dat doe ik toch wel met pijn in mijn hart want het is toch niet niks al die tijd.

Gelukkig hebben we een heel warm bad gevonden waar we welkom waren en dat is op een internetradio genaamd 'Surfradio'. Wat deze mensen voor ons geregeld hebben dat is fantastisch want we zijn nu dan te bekijken op de laptop, smartfoon en smart tv, gewoon effe naar www.startvandenacht.nl. En jullie kunnen ons zaterdagnacht tussen 00.00 en 2.00 uur weer bekijken want de naam en het hele programma blijft het zelfde, en Ron kan zelfs zijn en ook mijn favoriete muziek weer draaien dus veranderd er bijna niks. Ook wil ik Klaas bedanken voor de website's en natuurlijk Pieter, Peter en Annoeska want dankzij hun medewerking kunnen jullie allemaal weer luisteren en kijken.

We ook door met onze sponsors want we zijn van de week bij onze prijswinnares thuis geweest voor effe een foto te maken met het team en Nancy, en wat waren deze mensen blij met hun gewonnen tv....en daar doen we het tenslotte voor. Ook hebben we eindelijk de datum geprikt waarop we dankzij het opgehaalde bedrag en sponsors op Facebook onze *WE GAAN ERVOOR* tattoo laten zetten bij Ron in Timeless, mijn favoriete Tattoo-shop.....

Foto's volgen op Facebook en Twitter!!

Henk Bres

Henk Bres Column

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information