De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Complete oude stad ontdekt op Mars

Stel dat er in het verleden een kernoorlog heeft gewoed op Mars, waarbij de bevolking is weggevaagd en alle leven wat er tot op dat moment was, dit alles niet heeft overleefd.

Die gedachte is op zich niet zo gek en er zijn zelfs gerespecteerde wetenschappers die ervan overtuigd zijn dat die kernoorlog inderdaad ooit heeft plaatsgevonden.

Zoals de natuurkundige Dr. John Brandenburg die ervan overtuigd is dat er ooit een beschaving was op Mars en die is vernietigd door een kernoorlog. Hij denkt dat de lokale bevolking ruzie kreeg met een ras van een andere planeet en dat de daaruit volgende oorlog fataal is geweest voor de bewoners van Mars.

Zijn theorie is onder andere gebaseerd op het feit dat er op verschillende plekken trinitiet is gevonden.

Trinitiet is een kunstmatig gevormde glasachtige substantie die op 16 juli 1945 is ontstaan tijdens de ontploffing van de eerste atoombom genaamd Trinity.

Misschien is het volgende dan weer een bevestiging van de theorie van Dr. Brandenburg.

Een Youtubegebruiker met de naam Luxor2012Ufo heeft iets ontdekt wat lijkt op de restanten van een oude, compleet verwoestte stad.

Het lijkt alsof de huizen en andere gebouwen in de stad zijn bedekt door een lading zand en/of modder. Het is ook een grote stad waar minstens een half miljoen mensen zouden kunnen wonen. Vergelijkbaar met Den Haag dus.Volgens Scott Waring zijn de gebouwen groot en zijn sommige wel 300 tot 800 meter hoog. Een tweede ding dat hem opvalt, is dat de gebouwen nog volledig intact lijken te zijn en zo weer in gebruik lijken te kunnen worden genomen.

Als de kernexplosies niet in de directe nabijheid van deze stad hebben plaatsgevonden en de bevolking is uiteindelijk bezweken aan de gevolgen van de radioactieve straling, dan zou dit kunnen verklaren waarom de gebouwen nog volledig intact zijn.

Er zijn ondertussen teveel dingen en voorwerpen ontdekt die zelfs met de beste wil van de wereld niet meer verklaard kunnen worden als natuurlijke verschijnselen.

De originele beschaving is of uitgeroeid of wie weet hebben ze tijdig een ander onderkomen kunnen zoeken. Zoals misschien de aarde? Zijn zij onze voorouders....?

Enkele maanden geleden werd er ook iets ontdekt op Mars dat veel lijkt op de restanten van een oude stad.

Navolgend een stukje uit het eerdere artikel:

Wederom een foto, vorig jaar gemaakt door de Curiosity Rover van NASA, waarop in de verte iets is te zien wat eigenlijk alleen kan worden omschreven als een ruïne van een oude stad.


Wat dit beeld laat zien, is dat er, in ieder geval ooit, mensen of een buitenaards ras woonde op Mars.

Ook lijkt het erop dat deze steden in ieder geval slachtoffer zijn geworden van iets zoals oorlogsgeweld of een grote natuurramp, waardoor het leven op die plekken is verdwenen.

De locatie is ook interessant, want deze is wat hoger gelegen, net ver van de top van de berg. Ook steden op aarde in de oudheid werden op dit soort plaatsen gebouwd omdat ze daar veiliger waren voor overstromingen.

Ook waren dat soort locaties minder kwetsbaar voor eventuele belagers die de stad wilden veroveren, omdat een stad die op een dergelijk punt is gebouwd er behoorlijk indrukwekkend uit.

Al met al is bovenstaande een fascinerende ontdekking die het voor NASA nog weer een stukje moeilijker maakt om het bestaan van buitenaards leven op Mars te blijven ontkennen.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information