De Theorist - No shit, Sharelog!

 

De drie meest dodelijke drugs zijn legaal

De staat doet alsof ze zo bezorgd zijn over het lot van haar burgers en dat ze er alles aan zouden doen om die te beschermen.

Daarom wordt het verbouwen van de heilzame en natuurlijke cannabisplant strafbaar gesteld en zijn de drie meest dodelijke drugs legaal en wordt daar goed aan verdiend.

De logica is bij veel mensen in onze samenleving ver te zoeken. Terwijl er met de regelmaat van de klok berichten verschijnen over wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat de cannabisplant helende eigenschappen bezit en er dagelijks nieuwe verhalen komen van mensen die baat hebben bij het gebruik van delen van de plant, blijft men mensen die deze verbouwen, vervolgen en straffen onder de opiumwet.

De eerste veroordeling van een leverancier van benodigdheden voor de wietteelt in Nederland is een feit en Amerika heeft zelfs het niet high makende deel van de plant, CBD, tot een levensgevaarlijke verboden drug verklaard.

Voor zover ons bekend, is er nooit een mens overleden aan het gebruik van de cannabisplant, in welke vorm dan ook.

Echter, de drugs die in Amerika en waarschijnlijk ook in ons land de meeste doden veroorzaken, zijn volkomen legaal en bovendien verdient die “bezorgde overheid” daar ook nog eens heel goed aan.

De eerste is tabak.

Men heeft in Amerika becijferd dat één op de vijf mensen die daar doodgaat, sterft als gevolg van roken. Dit is gebaseerd op een onderzoek over de periode 2005 tot en met 2009 en van die tabaksdoden bleek nog eens 10 procent dood te gaan niet aan de gevolgen van zelf roken, maar “tweedehands rook”. De “bezorgde” overheid in Amerika harkt jaarlijks aardige bedragen aan accijns binnen, net zoals ook de Nederlandse. In Amerika was dat in 2010 een bedrag van ruim 15 miljard dollar en in ons land in 2013 een bedrag van ruim 2,7 miljard euro.

De tweede is alcohol.

Ook door alcohol vallen er ieder jaar een fiks aantal doden. Zoals bijvoorbeeld vanwege gezondheidsproblemen veroorzaakt door leverziekten. Dit heeft in Amerika in 2015 ongeveer 33.000 doden veroorzaakt, maar tel je daarbij op andere door alcohol veroorzaakte sterfgevallen zoals dronken rijden, dan kom je op een totaal van 80.000 doden.

De opbrengst voor de overheid is minder dan die van tabak, maar in Amerika toch nog meer dan 5 miljard dollar en bij ons, in verhouding, veel meer, want hier pakken ze ook nog meer dan een miljard euro mee.

De derde zijn opiaten.

De absolute topper voor wat betreft doden.

Zoals wij schreven in een eerder artikel:

Volgens Scientific American hebben pijnstillers (opiaten) in Amerika de afgelopen 15 jaar gezorgd voor 165.000 doden. Dit aantal is 28 keer hoger dan de bijna 6.000 gesneuvelde soldaten in recente Amerikaanse oorlogen.

Je kunt ook zeggen dat de pijnstillers van de farmaceutische industrie heel goed werken, zo goed zelfs dat je nooit meer wat voelt, omdat je simpelweg niet meer wakker wordt.

Hieronder zie je het verschil in het aantal doden door pijnstilling in Amerika zoals die wordt ingezet door de farmaceutische industrie en het aantal doden door gebruik van natuurlijke pijnstilling zoals cannabis.


xxx

De overheid verdient hier niet rechtstreeks aan omdat ze hiervoor nog geen accijns hebben bedacht, maar politici persoonlijk kunnen hier heel veel beter van worden. Zij die zorgen voor gunstige wetgeving voor farmaceutische bedrijven en veel doen om natuurlijk middelen te verbannen, zullen na hun politieke carrière rijkelijk worden beloond met de nodige commissariaten of andere bestuurlijke/decoratieve functies.

Ondertussen wordt het meest veilige en natuurlijke geneesmiddel dat er voor de mens bestaat, de cannabisplant, gedemoniseerd en verboden, terwijl de Nederlandse overheid de grootste legale wietexporteur ter wereld is geworden.

Het meest bizarre van alles is dat burgers dit soort grootscheepse zwendel zonder morren schijnen te accepteren.

Bron: Niburu

 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information