De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Deze islamisering moet stoppen!

Terwijl veel van onze politici dagelijks verkondigen dat ons land liberaal moet zijn en open voor alle culturen, ontwikkelen onze scholen zich tot ware indoctrinatieplaatsen van de islam.

• Wist u dat Nederlandse schoolkinderen op excursies moeten ´bidden´ in de moskee?

• Wist u dat kinderen daar leren naar Mekka te buigen?

Wist u dat ze daarbij leren de woorden Allah Akbar te zeggen, de woorden die dagelijks gebruikt worden door terroristen als zij hun bloedige misdaden plegen?

• Wist u dat de overheid erop toeziet dat deze excursies naar de moskee gehouden worden, terwijl de ouders niets gevraagd wordt?

Samen kunnen we dit schandaal stoppen. Nederland is een christelijke natie en geen islamitisch kalifaat.

Daarom is het zo belangrijk dat u aan dit initiatief deelneemt en onze internetpetitie tekent. 
 
Scholen zijn gevoelig voor openbaarheid op dit punt, omdat ze heel goed weten dat moskeebezoek bij ouders omstreden is.

Evengoed zijn deze islamiseringspraktijken intussen wijd verbreid.

Een filmpje van een klas uit Zwolle laat zien hoe kinderen voorovergebogen ‘bidden’ in een moskee. Het ging viraal op internet. Uit heel de wereld komen er verontwaardigde reacties op.

Cultuur onder Vuur deed onderzoek en vond meteen al een aantal andere scholen die zich aan deze praktijken schuldig maken.

Je kunt duidelijk zien hoe kinderen zich in de moskee in gebedshouding moeten opstellen. We tonen de bewijzen op de website die we hiervoor geopend hebben.

Als u hier klikt, ziet u de Essesteijnschool in Voorburg, met kinderen die ‘bidden’ met het voorhoofd op de grond in de richting van Mekka. Alles onder leiding van een imam.

Soortgelijke ‘gebedsfoto’s’ vindt u hier van de Nutsschool in Oldenzaal.

Samen kunnen we dit stoppen.

Samen kunnen we een golf van verontwaardiging opwekken om aan deze indoctrinatie een einde te maken.

We zullen deze scholen duidelijk maken dat moskeebezoek een ongehoord schandaal is!

Daarom is het zo belangrijk dat u vandaag nog onze petitie aan de scholen op internet ondertekent. 
 
Er staat veel op het spel. De gekte van dit tirannieke multiculturalisme verbreidt zich met onverbiddelijke vastbeslotenheid.

Onderwijzers melden dat de onderwijsinspectie hen hierop controleert. Scholen worden berispt als ze niet vaak genoeg de moskee bezoeken. Dit is onaanvaardbare overheidsbemoeienis ten gunste van de islam.

Zover zijn we dus al. Dit is sluipende islamisering onder het hoofdje ‘burgerschapskunde’. Maar de foto’s en filmpjes bewijzen dat het veel verder gaat dan informeren.

We mogen tegenover deze islamisering van onze scholen en ons land niet met de armen over elkaar blijven zitten. De Nederlandse cultuur is gebaseerd op christelijke waarden, niet op islamitische.

Daarom vraag ik u aan dit belangrijke initiatief mee te doen en onze internetpetitie te ondertekenen. Daarmee gaan we scholen op hun verantwoordelijkheid aanspreken.
 

Help ons alstublieft ook met deze petitie zoveel mogelijk mensen te bereiken.

 
Met strijdbare groet,
 

Hugo Bos
Campagneleider "Cultuur onder Vuur"
 
P.S. Onze scholen ontwikkelen zich tot indoctrinatieplaatsen van de islam. Aan het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee moet een eind komen.
 
 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information