De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Duitsland besluit Rusland tot vijand te verklaren

De bevolking van dit land is de laatste die erachter zal komen dat de Derde Wereldoorlog is uitgebroken. 

Terwijl de afleiding aan alle kanten op volle toeren draait, heeft Duitsland besloten om Rusland tot vijand te verklaren. 

De domineesdochter in Duitsland, Angela Merkel, heeft veel op haar geweten. Zij is namens haar opdrachtgevers niet alleen verantwoordelijk voor de totale ontwrichting van de West Europese maatschappij, zij gaat dit nu nog een stap verder voeren. 

Volgens een uitgelekt bericht zal Duitsland formeel Rusland tot vijand bestempelen. In de Deutsche Wirtschaftsnachrichten (DWN) is een uitgelekt rapport van de Duitse Bundeswehr, het Duitse leger, verschenen waarin voorbereidingen worden getroffen voor een oorlog tegen Rusland, waarbij deze natie wordt bestempeld als vijand van Duitsland. 

Dit rapport is uiteraard ook bestudeerd door de Russische veiligheidsdiensten en er zijn al de nodige Russische protesten richting Berlijn gegaan. Het hoofd van de Buitenland Comité van de Duma, het Russische parlement, Alexei Puschkow, heeft het volgende bericht via Twitter verspreid: 

“Het besluit van de Duitse overheid om Rusland tot vijand te verklaren, laat zien hoe onderdanig Merkel is aan de regering van Obama”. 

Dit is dezelfde interpretatie als van veel Russische politici aangaande de uitbreiding van de NAVO met militaire bases pal aan hun grenzen. 

De bedoeling van Washington mag dan misschien zijn om op deze manier druk uit te oefenen op Vladimir Poetin om de Amerikaanse wereldheerschappij te accepteren, het gevolg echter is een heel andere. 

Sommige politici zoals Vladimir Zhirinovsky vergelijken wat er nu gebeurt met de situatie ten tijde van Hitler, toen ze ook toelieten dat de Duitsers bases bouwden aan de Russische grens. De gevolgen daarvan kennen we. 

Zhirinovsky is de oprichter en leider van de Russische Liberale Democratische Partij en vice voorzitter van het Russische parlement. In een recente confrontatie met een Duitse redacteur van een krant vertelt Zhirinovsky hem dat opnieuw Duitse troepen aan de grens met Rusland een preventieve aanval door Rusland zal veroorzaken, waarna er niets meer van Duitsland en de NAVO troepen over zal zijn: “Hoe meer NAVO troepen in jullie gebied, des te sneller zullen jullie sterven. Tot de laatste man. Haal de NAVO weg uit jullie gebied”. 

Ook de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov, heeft zijn frustratie uitgesproken over dat Washington vertrouwt op hun militaire macht in plaats van diplomatie. Het is roekeloze politiek van Washington om de Russen ervan te overtuigen dat de diplomatie dood is en zonder perspectief. Als de Russen ook tot die conclusie komen, zal er een  militaire confrontatie uit ontstaan. 

Het is duidelijk dat mensen zoals Zhirinovsky dat punt al hebben bereikt, en misschien Vladimir Poetin ook wel. 

Poetin heeft eveneens de rol van de Westerse journalisten zwaar veroordeeld omdat zij een actieve rol spelen in het bevorderen van een nucleaire oorlog. 

Ook heeft hij het meer dan duidelijk gemaakt dat Rusland niet zal accepteren dat Amerika raketbases in Polen en Roemenië gaat installeren. Dit heeft hij medegedeeld aan Amerika en aan de domme overheden van Polen en Roemenië. Echter, zoals Poetin zelf vaststelde: “Ze luisteren niet”. 

Met hun arrogante houding weigert Washington te luisteren en zijn ze ook te dom om de waarschuwingen van Poetin serieus te nemen. Als Washington op deze manier doorgaat, dan zal de preventieve aanval van Rusland volgen. De aanval waarover door Zhirinovsky wordt gesproken in de discussie met de redacteur van de Duitse krant naar aanleiding van het gedrag van Merkel regime. 

De bevolking van Nederland zou nu toch echt wakker moeten schrikken, maar zal dat ongetwijfeld niet doen. De meeste oorlogen beginnen zonder dat de grote massa dit weet, pas op het moment dat hij daadwerkelijk uitbreekt, weten ze dit. 

De mensen die waarschuwen voor een komend Armageddon zijn als een roepende in de woestijn. Zelfs een Vladimir Poetin die van de daken schreeuwt hoe gevaarlijk men bezig is, wordt niet gehoord. 

Het lijkt erop dat het Westen niet zal luisteren totdat “er niets meer over zal zijn van Duitsland en de NAVO troepen” en van Nederland en België. 

Een geruststellende gedachte is bovendien dat het lot van de wereld binnen niet al te lange tijd in handen zal zijn van een soort misdadig, bezeten hybride waar nu de eerste scheuren in het masker beginnen te verschijnen. 

 

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information