De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Er wordt van alles gedaan om de zon te verbergen

Er zijn krachten die willen voorkomen dat wij om en nabij de zon een object zien waarvan het niet de bedoeling is dat wij dat opmerken.

Dit is één van de redenen waarom er ’s morgens vroeg en ’s avonds laat steeds meer wordt gesproeid zodat de zon nagenoeg onzichtbaar wordt.

Mensen die opletten, merken bepaalde veranderingen zonder dat ze daarvoor kranten of televisie nodig hebben.

Naar aanleiding van een aantal artikelen die wij onlangs publiceerden over chemtrails oftewel geo-engineering/weermanipulatie en de vele reacties die wij als gevolg daarvan ontvingen, blijken er nu een aantal zaken uit te springen.

De frequentie van het sproeien neemt toe en zelfs gebieden waar het enkele jaren geleden nog relatief “schoon” was, moeten het nu ontgelden.


xxx

Een tweede aspect is dat veel mensen geloven dat het sproeien ook gebeurt om te zorgen dat de bevolking geen bijzondere objecten naast de zon kan ontdekken en dat de chemtrails daarom vaak extra heftig zijn bij zonsopkomst en -ondergang.

Een derde is dat mensen merken dat de positie van de aarde ten opzichte van de zon is veranderd en een vierde dat het gedrag van dieren schijnt te veranderen.

Een aantal van die genoemde zaken komt aan de orde in het volgende bericht dat wij ontvingen van een lezer (dank!).

Dank dat jullie chemtrails blijven onder de aandacht brengen. Ik heb al zo vaak willen reageren op jullie artikels over chemtrails maar nam nooit echt de tijd. Ook ik maak me eigenlijk grote zorgen hierover en als je dan zoiets neerschrijft wordt het helemaal realiteit natuurlijk.

Als plattelandskind had ik al een sterke band met onze prachtige luchten, ben niet de enige in de familie ook m’n vader en broer observeerden steeds onze hemel. Later in m’n professioneel leven was deze eigenaardigheid een groot voordeel. De lucht boven m’n hoofd zei me steeds exact waar naartoe. Ben Belgische en 20 jaar geleden was er al een burgemeester die toen op alle mogelijke manieren chemtrails onder de aandacht trachtte te krijgen. En natuurlijk voor licht maar ongevaarlijk gestoord geklasseerd werd. Ik zag ze toen al in België maar eigenlijk was het een zeldzaam fenomeen.

Nu woon ik al 15 jaar in een kleine Franse vallei, een dorp met 81 inwoners. Men zegt wel eens waar de tijd bleef stilstaan. Ik heb ooit eens een oude postkaart gekregen van een oudere van het dorp van mijn straat hier met zicht op het dorp. De poststempel zegt 1911 en inderdaad vandaag 2017 is dat nog exact hetzelfde plaatje. Kom nu terug op de chemtrails, ze waren ons blijkbaar vergeten, die vreselijke chemtrails doken hier pas drie jaar geleden op.Daarvoor als ik om boodschappen ging zag ik op de terugweg huiswaarts vanop de snelweg steeds een grote opening in de met chemtrails besmeurde luchten. Die grote opening was deze kleine vallei. Die grote opening is vandaag niet meer te zien.


Op winteravonden met open hemel kon je hier nog perfect mooie wandelingen maken met alleen het licht van de sterren. Hier is ook geen enkele lichtpollutie dus is het ook geen toeval dat plots 5 jaar geleden dit dorp uitgekozen werd voor de installatie van een zeer goed uitgerust sterren observatorium. Maar de sterrenhemel die ik vandaag nog zie is zelfs geen 50% meer, zo besmeurd is alles.

Ik voeg geen foto’s toe, de lucht hier is nu net zoals alle andere chemtrail foto’s. Wel wil ik nog even sterk benadrukken zoals andere lezers reeds melden dat ze inderdaad bij zonsopgang en bij zonsondergang de zon verbergen. De plaatselijke bevolking noemt het hier vliegtuigstrepen, blijkbaar staat er niemand bij stil dat hier nooit geen vliegtuigen overvliegen. Zoals jullie link naar Flightradar me inderdaad bevestigde. Enkele weken geleden hadden we weer een supermaan en tot mijn ontzetting zag ik toen dat ze ook nachts actief zijn, je zag duidelijk de chemtrails rond die maan.

Nu ik toch bezig ben, begin ik ook maar over een soort shift van aarde en zon waar jullie het al over hadden. Achterkant van mijn huis is zuiden en heb daar grote vensterbanken waar het onmogelijk was om bloembakken te zetten. Bloemen houden het gewoon niet vol, ochtendzon en middagzon gewoon te veel van het goede. Wel gebruikte ik deze vensterbanken om mijn gezaaide groentjes snel te laten kiemen en plantklaar te maken voor volle grond. Sinds 2 jaar kan ik wel gewoon geraniumbakken houden op deze vensterbanken. De oversteek van het dak zet die planten nu reeds vroeg na de middag in de schaduw, de zon staat gewoon anders, hoger vroeg op de middag,dus vroeg schaduw van dakoversteek op die vensterbanken. Aan de voorkant van het huis heb ik een klein terras waar je op warme zomerdagen gewoon niet voor 20uur wou gaan zitten, echt te warm zonder parasol. Maar de laatste zomers verdwijnt de zon aan de voorkant van het huis meer dan een uur vroeger onder de heuvelrug .

En dan ga ik maar niet dieper in over het feit dat ik kleuren zie in daglicht. Letterlijk. Maar ook jullie artikel over een bleeching sun klopt perfect.


Toch nog even dit, sorry voor de lange mail. Ik heb een mooie voederplek voor de tuin en wintervogels. Voelde me verplicht want merkte dat m’n katten na de eerste koude nachten (meestal vanaf oktober) erin slaagden een vogel te vangen. Eerste slachtoffer was meestal een Nachtengaal. Zie de katten het hele jaar proberen maar zolang mijn katten niet kunnen vliegen is er normaal geen gevaar voor de vogeltjes. Deze voederplek is voor mij een bron van plezier, het af en aan van al deze gevleugelde vriendjes, als ik een half uurtje te laat ben met voederen zetten de roodborstjes zich op m’n vensterbak kijken recht in m’n ogen en tikken de vinkjes tegen m’n raam met hun bek. Wel deze winter was een hel. Mijn katten hebben 5 mannetjesmerels uit de lucht geplukt. Onnatuurlijk en onbegrijpelijk gedrag van deze merels. Die mannetjes lieten de kat tot zeer dichtbij sluipen, waren zeer bewust van de sluipende kat maar leek wel of ze de kat uitdaagden. Nooit eerder meegemaakt!

Naast dit bijzondere verhaal ontvingen wij de volgend reactie van Evert Jan Poorterman die ervan overtuigd is dat chemtrails (mede) zijn bedoeld om de nadering van de planeet Nibiru te verbergen.

Vanaf het moment dat ik op zondag 1 augustus 2010 naast de Zon een object zag en dat de komende dagen erop kenbaar maakte via mijn Nieuwsbrieven, kreeg ik kort erop bericht van Barbara de Graaf, een goede vriendin, het bericht dat het haar opviel dat de Chemtrails opeens ook ‘s avonds verschenen. Ik lette op en bemerkte dat de zogenaamde Chemtrails niet alleen ‘s avonds verschenen maar ook in de ochtend. Er zijn krachten die willen voorkomen dat wij om en nabij de Zon een object zien die wij niet mogen zien. Zo verschijnen in de vroege ochtend en tijdens de zonsondergang steeds weer de zogenaamde Chemtrails. Eerst op bepaalde momenten overdag maar sindsdien opeens ook net voor de zonsopkomst en net voor de zonsopgang. Wat is er gaande?! Is mijn melding van augustus 2010 een ‘wake up call’ voor de autoriteiten en een aanloop voor het aanmaken van geweven patronen aan het firmament! Ja dat is zo.

De onbekende planeet die zo langzamerhand steeds bekender wordt en een logische verklaring zou zijn voor veel van de vreemde zaken zoals wij die op aarde nu meemaken. Van de heftige aardveranderingen tot dieren die van slag zijn en een verandering van de aardas ten opzichte van de zon; alles is te verklaren met de komst van een dergelijke planeet.

Een planeet die opvallend veel overeenkomsten vertoont met de “net ontdekte” Planet Nine zoals wij eerder schreven.

Niburu / Planet X

Ter afsluiting een verhaal van een dame (dank!) die hele specifieke gedachten heeft over het blokkeren van de zon.

Waarom blokkeren van de zon?

Als Nibiru met een i, de winged planet/Planet x/Nemenis etc. echt is, dan is alle huidige technologie(het blokken gebeurt via metalen, die als spiegels dienen om het licht terug te kaatsen) daar een antwoordt op. Controle op het weer(geoengeneering): zo kan men zorgen dat er ergens toch regent, zodat voedselproductie door kan gaan. Nemenis etc. zorgt nl. voor enorme hitte.

De bijkomende energie verstoort dus alle lagen betreft aarde. Gevolg:Convectie in alle lagen. Convectie zorgt voor wervelwinden/ stormen/sinkholes/ aardbevingen/ aardplaatverschuivingen etc.

In de hebreeuwse bijbel(Nemenis): de zeven zegels, bazuinen en schalen.(uitleg gevolgen nemenis).In de Koran: duidelijk uitleg over veranderingen in de lagen(in aarde/op aarde/lucht en kosmos).

Alle oude culturen/mythologie verhalen/geloven in verschillende tijdperken hebben min of meer hetzelfde verhaal over schepping en vernietiging. Een begin en een eind en van het eind naar weer een begin.(een niburu). De heilige boeken zijn in wederkerende teksten geschreven. Als alles via cycli's werkt, dan kan de aarde ook een eigen natuurlijke cycli hebben.

Het draait om de zon/de zonneklok/het zonnewiel/cabala(kircher diagram)/het wiel des levens/slang/draak die in zijn eigen staart bijt/rode stier/hunab ku=9/zwarte zon etc. Elke cultuur heeft zijn eigen benaming voor dit event. Het tijdstip/tijdlijn van deze gebeurtenis berekent men via zon/maan en sterrenkalenders/cycli's. Zie Maya's(2012) en bij ons: via namen dagen/maanden etc. 2015 was officieel het jaar van het licht. Zowel zonlicht als kunstlicht. Bij geloven(al/zonlicht/ra/het licht van jezus) en design/kunst evenementen(el/elektronisch licht). Vandaar Israel. de 12 stammen van Israel staan op de borstplaat van het kircher diagram. Elke stam heeft zijn eigen sterrenbeeld/functie. Stam Levi maakt de wetten/verdragen. Stam Reuben brothers beheersen het databedrijf: www.globalswitch.com. Global=aarde/wereld. switch=verandering/omdraaien etc. De thora(jodendom) verwijst naar thor(stormgod). T. De T staat voor Taurus(stier)/tau/taw/gulden snede/Tesla formule etc en in het fenicisch alfabet voor de letter x. Waar overigens ook het kruis(christendom) vandaan komt.


Het bijeen brengen van geld en grondstoffen zorgt voor het maken van deze technologie. Geld verdienen doet men via grote voetbaltoernooien/concerten etc. Het christendom speelt een grote rol in huidig tijdperk. Christ=kruis=x verwijst naar planet x. Dat Jezus/de heer terugkomt.

Bekijk eens de wk2018 poster van sint Petrusburg. Daar staat een draak op met een voetbal als kop. Maroesjka poppetje=teken van oneindigheid. Een ruimtecapsule etc. De mascotte van dit voetbaltoernooi heeft accessoires van een kosmonaut(beetje raar, heeft niks met voetbal te maken). De stad sint Petrus is vernoemt naar Petrus.(geloof). Petrus heeft 2 sleutels/kruizen(1 rechtopstaand kruis en 1 omgedraaid kruis). 1 sleutel om de hemel te openen en 1 om hem weer te sluiten. Waarschijnlijk voor dit Nemenis event/nibiru/niburu.


xxx

Hoe verslaat men de draak/deze slang/deze energie? Lees het verhaal over Joris en de draak. Via zijn schild(spiegel) verblindt hij de draak en steekt hem dood met het zwaard(ijzer/metalen/huidige technologie). Het logo van sint joris en van de rothschild(beheersen geldsysteem) zijn hetzelfde. Wit schild met rood kruis. Zo ook van andere ordes. oa de amerfoortse orde(vandaar dreakenstein/het schip de draak etc), engelse en beierse orde. Nu weten we ook meteen, dat wij(ons landje/koningshuis) een belangrijke functie heeft over dit event. Joris en de draak is een verhaal over water en vuur. Het gevecht tussen deze 2 elementen in de eindtijd. Rood versus blauw. Het plus en min verhaal. Positieve energie versus negatieve energie.

Waarom geheimzinnigheid rondom Polen? De Noordpool is de plus. De zuidpool(het pompend hart/regeling wind en zeestromingen) is de min. Daar is dus iets gaande.Nu vond ik een oud verhaal over de slang: Aido-hwedo.(regenboogslang)(lees wiki over slang/draak) Deze slang(leeft in aarde=magma) moet gevoed worden met ijzeren staven, zodat de slang rustig blijft.(geen aardbevingen veroorzaakt) De huidige verhalen over staven(ufo's) bij/in/uit de vulkanen kunnen dus betrekking hebben op dit slang verhaal. De rode apen zorgen ervoor dat de slang gevoed wordt. Wie zijn de rode apen? De red Monkeys. Dit is een game over de eindtijd/nwo. De creators van de agenda21/30. De agenda punten kun je ook zien als ordelijke punten op de gevolgen van planet x/Nemenis.

Uitleg kircher diagram/zonneklok/cabala. Deze geologische klok heeft 72 punten. Daarna begint het weer met 1. Een niburu dus. Ook staan er sterrenbeelden vermeldt bij de punten. De aarde heeft dus zijn eigen cyclus. 1 hele klok=1 hele cyclus=is 1 tijdperk. 72:12(uren/sterrenbeelden)=6. We zitten nu in Vissen(Jezus tijdperk) en gaan over naar Waterman. Het huidige event kun je dus berekenen via deze cyclussen/tijdperken(aantal tijdperken) Niet voor niks werkt alles via zon/maan en sterrenhemel kalenders. Bekijk ook eens de kronieken(schepping/vernietiging) van nurnberg. 1 van de tekenen(omen) is een regenboog. Denk aan:De huidige regenboog kleuren acties/promotie. Wat trouwens meer betrekking heeft over de kleuren in de lucht. Opkomende zon en ondergaande zon. Halo's rondom maan/zon etc.

Vault 7/zeven kamers heeft betrekking op dit event. de 7 kamers van moloch. 1ste plaatje is de zaadbank etc. plaatje over ijzer bewerking(machine kamer etc.

De 24 zwarte kisten in Egypte zijn zaadbunkers. 24 verwijst naar geologisch klok van leven. Alles kun je analyseren. Werkelijk alles staat in verbinding met elkaar. Grote lijnen/kleine lijntjes. Voorheen/nu/toekomst. Geschiedenis herhaalt zich.

Kortom: we zitten in de eindtijd/einde huidig tijdperk/cyclus van leven en dood./niburu. Ni= niet en nieuw. Buru=geboorte.

Grote vraag bij mij blijft: is nibiru/zwarte zon/slang die in zijn eigen staart bijt/planet x etc. echt(puur natuur energie, die 1 keer in de zoveel tijd voorbij komt) of wordt alles gekopieerd via technologie of beide? Als deze energie echt is, dan begrijp ik huidige technologie. Is ie niet echt, dan is het puur om de huidige mens op te ruimen en om een high tech wereld(nieuwe Atlantis) op te zetten. Wat overigens ook geen eeuwig/lang leven heeft, want dat kost bergen grondstoffen.

Heb alle kennis van het internet.(zowel regulier, als particulier). Bedoeling van dit schrijven. Je kunt huidige gebeurtenissen etc. van meerdere kanten bekijken. Zowel positief als negatief. Het eeuwige yin en Yang verhaal.

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information