De Theorist - No shit, Sharelog!

 

[VIDEO] Europa wordt aangevallen

Ik weet niet hoe het met jullie is , maar ik ben er echt helemaal klaar mee. Echt , ik heb het geprobeerd... maar ik kan gewoon niet negeren wat ik allemaal zie. Ook al die berichten links en rechts over spanningen in steden. Knap hoor dat mensen nog lekker kunnen leven in lalaland en doen alsof er niet aan de hand is.

 

 

 
Europa wordt aangevallen

Ik weet niet hoe het met jullie is , maar ik ben er echt helemaal klaar mee. Echt , ik heb het geprobeerd... maar ik kan gewoon niet negeren wat ik allemaal zie. Ook al die berichten links en rechts over spanningen in steden. Knap hoor dat mensen nog lekker kunnen leven in lalaland en doen alsof er niet aan de hand is.

Geplaatst door Complot Theorist op zondag 24 januari 2016

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information