De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Frankrijk: Radicale moslims infiltreren in het openbaar bestuur

In Frankrijk zijn vooraanstaande politici meer dan bezorgd: zij vrezen dat islamitische extremisten zijn geïnfiltreerd in de openbare diensten, zo berichten de Franse media. Politici zouden er niets aan doen – uit angst om “islamofoob” genoemd te worden.

In Frankrijk maken de meeste politieke besluitvormers zich zorgen over de verdere infiltratie van islamisten en jihadisten in de openbare diensten. Zij zouden een ernstige bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.

De islamitische staat is er al lange tijd in geslaagd om via open grenzen westerse landen te infiltreren. De nieuwe berichten van de Franse media zijn dan ook niet echt een verrassing, zo meldt politicalite.com.

In het rapport van de Republikeinse Éric Diard en Éric Poulliat (En Marche) zijn hoge functionarissen, onderzoekers, politie en brandweer geïnterviewd over islamitische radicalisering.

Volgens gelekte informatie uit het rapport aan het Franse nieuwsmagazine Le Point, toonden veel van de ondervraagde respondenten hun bezorgdheid over de kwestie.

Een vakbondsman van de Régie autonome des transports Parisiens (RATP) beweerde dat er een “verboden gebied voor vrouwen” was en dat niet-praktiserende moslimvrouwen rechtstreeks aangesproken zouden worden over hun gedrag.

De politie legde uit dat zij problemen had met geradicaliseerde ambtenaren nadat zij waren ontdekt en wees op een gebrek aan wetgeving om hen te helpen de radicale korangelovigen te ontslaan.

Het Franse leger bestaat al voor 30% uit moslims, en gematigde moslims bestaan niet.

Volgens anti-terrorismedeskundigen zou het idee van jihadisten die in politiebureaus, hulpdiensten, luchthavens, ziekenhuizen en transportsystemen werken, een sociale schok moeten veroorzaken en de slaperige politici duidelijk moeten maken dat ze hun plicht ernstig veronachtzamen als ze zich niet verzetten tegen deze push, aldus politicalite.com.

De nog steeds open grenzen van de EU kunnen worden vergeleken met het verwijderen van alle deuren in huizen die zich in gevaarlijke gebieden bevinden. Politici durven niets te zeggen omdat ze bang zijn dat ze worden beschuldigd van islamofobie, merkt politieke auteur Salah Uddin Shoaib Choudhury op. Door de term ‘islamofoob’ te gebruiken, volgde men in het westen de jihadistische propaganda, die van plan is om zwakke westerlingen te intimideren met dergelijke etiketten en om de islamisering van westerse naties te bevorderen.

Alle westerse landen worden in de islam gezien als het ‘huis van oorlog‘ (dar al-harb) totdat ze zich onderwerpen aan de islam. Dan heerst het ‘Huis van de islam’ (dar al-islam) en de herhaaldelijk uitgeroepen islamitische ‘vrede’. Dat dit precies de bedoeling is van zogenaamde jihadisten is geen geheim. Dat zij actief werken om het Westen te onderwerpen, blijkt ook uit het nu gepubliceerde Franse rapport.

Vorig jaar werd bekend dat een politieagent die verantwoordelijk is voor de veiligheid van het personeel van het satirische tijdschrift Charlie Hebdo mogelijk geradicaliseerd is. In januari 2015 werden de kantoren van Charlie Hebdo aangevallen door islamitische terroristen die 12 mensen vermoordden, waarvan de meerderheid werknemers van het tijdschrift waren. In 2017 werd ook bekend dat in Frankrijk een radicale gelovige in de islam erin geslaagd was om politieagent te worden – ook al stond hij op de terreurwatchlist S-File, aldus Breitbart.

 

Bron: Fenixx.org

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information