De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Fuck de wettelijke inentingsplicht

De politieke partij die niet zal rusten voordat het gros van de bevolking is opgeruimd, is ongetwijfeld de Partij des Doods. 

En ook nu weer, want D666 gaat zich hard maken voor vaccinatieplicht.

We hebben in ons land helaas een aantal walgelijke politieke partijen en daar hoort D666 zeker bij.

De ene engerd, Alexander Pechtold, is wat meer naar de achtergrond verdwenen, maar hij is vervangen door andere, robot Jetten. 

Iedere keer als er sprake is van aantasting van integriteit van het eigen lichaam, is de Partij des Doods van de partij. Of het nu gaat om organen uit je lichaam roven of het “vrijwillig” beëindigen van je leven omdat dit voltooid zou zijn, tot verplichte vaccinaties, D666 staat paraat. 

Gelukkig kunnen steeds meer mensen zelf kritisch nadenken en beslissingen nemen, hetgeen uiteraard niet goed is voor de vaccinatiegraad. Want zodra mensen doorzien waar ze mee bezig zijn en wat voor potentiële schade ze aanrichten bij hun kinderen, zijn ze verdwenen. 

En dus moet er worden ingegrepen: 

D66 gaat een initiatiefvoorstel om crèches en peuteropvangcentra de keus te laten of ze ongevaccineerde kinderen willen toelaten, aanpassen. In het plan komt nu staan dat er ook een wettelijke inentingsplicht komt voor ieder kinderopvangcentrum zodra de vaccinatiegraad onder de 90 procent zakt. 

Volgens D666 kamerlid Rens Raemakers in het code rood: 

,,Het is wat ons betreft al code rood. Er zijn steeds meer uitbraken van mazelen op kinderopvangcentra. De tijd van alleen voorlichten is voorbij. En zo blijft de overheid aan zet om de vaccinatiegraad omhoog te krijgen. Er waren recent uitbraken van mazelen in Den Haag, Leiden en Urk. Laten we als politiek nu actie ondernemen, voor de veiligheid van onze kinderen.”

Nooit hoeven politici met goed onderbouwde argumenten te komen waarom dit alles dan zou moeten gebeuren. Hetzelfde geldt voor de gekochte mainstream media die alles drukken zonder ooit één kritische vraag te stellen.

Dat de recente uitbraken van mazelen juist worden veroorzaakt door gevaccineerde kinderen zoals wij onlangs uitgebreid hebben aangetoond, is iets waar helemaal geen aandacht aan wordt besteed. 

In plaats daarvan doen ze er alles aan om zoveel mogelijk kinderen richting vaccinatiespuit te duwen zodat er straks nog veel meer uitbraken van mazelen zullen komen. 

Degene die dit duivelse plan heeft bedacht moet toch wel in zijn vuistje lachen. Want hoe meer je vaccineert, des te meer gevallen van de ziekte waartegen je vaccineert zich voor zullen doen en des te luider wordt de roep om nog meer vaccinaties. 

Kinderen in Afrika kunnen rustig zonder adequate sanitaire voorzieningen waardoor ze allerlei ziektes oplopen, zolang ze maar gevaccineerd worden. 

Het is bijna niet voor te stellen, maar er was in ons land een tijd dat er geen vaccinaties bestonden tegen mazelen en een tijd waar niemand zich druk maakte om de mazelen, simpelweg omdat het een eenvoudige kinderziekte was/is. 

Ter illustratie het volgende leuke bericht van een lezer (dank!): 

Afgelopen zaterdag kocht ik dit boekje bij een kringloop! Eigenlijk alleen voor de kaft en omdat hij zo leuk staat naast de bruine variant over de plant die ik al had! Uit nieuwsgierigheid toch wat in gebladerd en wat lees ik daar onder het kopje mazelen? Precies wat ik al wist en jullie al tijden schrijven! 

Hoelang voordat het nadenkende, wakkere deel van de bevolking de overhand krijgt en we eindelijk kunnen stoppen met de vaccinatiewaanzin? 

Mensen die niet willen vaccineren komen in tegenstelling tot de politiek en de mainstream media, wél altijd met argumenten. Argumenten die je onder andere kunt vinden in de volgende Nederlands ondertitelde film: Wij vaccineren niet. 

Bron: Niburu
 

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information