De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Gebeurt er iets boven Nederland en België?!

Wanneer één of misschien twee mensen vreemde geluiden horen in de lucht, dan is er misschien nog twijfel over of daar werkelijk iets vreemds aan de hand is. 

Echter, na ons artikel enkele dagen geleden over vreemde geluiden boven Zuid- en Noord-Holland krijgen we nu reacties waar je maar één conclusie kunt trekken: Er is echt iets gaande. 


Laten we om te beginnen de eerste waarnemingen waarover wij schreven, herhalen:

We beginnen met Nederland, waar een lezer en haar collega beiden een vreemd geluid hebben gehoord. De één woont in Rijnsburg en de andere in Katwijk, dus grote kans dat beiden hetzelfde hebben gehoord.

De lezer stuurt (dank!) het volgende bericht:

Afgelopen donderdag 4-1-18 nacht kon moeilijk inslapen, hoorde ineens een enorm indringend zwaar motorgeluid alsof er een turbine boven me hing die stationair draaide op een plek, rond 02:38 uur AM

Bij vreemde geluiden ga ik altijd op mijn balkon kijken of er iets te zien is. De hemel was dicht bewolkt en ik zag dus niets, alleen een hele snelle felle rode flits. Het was een gevoel van een soort druk wat boven me hing en intuïtief leek het mij een heel groot object. Na 3of 5 minuten werd het geluid zwakker ik voelde dat het verder weg ging. Weer naar mijn bed gegaan en heb het geluid horen wegebben, maar het bleef piepen in mijn oren, wat ik wel vaker heb.

s 'Morgens op het lokale nieuws gekeken of iemand anders het ook had gezien, niets dus!

Ik woon in Rijnsburg.

Ik was niet thuis die dag, dus s 'avonds opende ik een mail van een jonge collega die diezelfde donderdagnacht is verstuurd, alleen heb ik dat niet meer gezien, met het volgende bericht over die donderdagnacht!

Mijn collega in Katwijk.

*Ik ben momenteel klaarwakker en er gebeurt me toch iets ontzettend raars! Ik hoorde opeens een heel laag en donker / duister geluid hier vlakbij mijn huis. Het was een hard geluid en echt heel duidelijk hoorbaar, alsof er een groot object met een niet ontzettend grote snelheid door de lucht heen vliegt.

Geen vliegtuig, die zijn hier binnen een minuut overgevlogen en het geluid is iets totaal anders. Een helikopter was het ook zeker niet, het is iets wat ik nog nooit gehoord heb! Nu het geluid minder sterk aanwezig is hoorde ik een soort van hoge trillende frequentie, die frequentie hoor ik nu nog steeds af en toe door de lucht. Ik hoor het geluid nu nog in de verte, samen met de hoge frequentie. Er cirkelt hier iets rond wat ik niet kan definiëren. Er zijn ook steeds windvlagen. HAARP? Iets met het weer beïnvloeden? Heel creepy dit. Heb wat op internet gespeurd en er zijn meer mensen die dit horen.

Naast Rijnsburg en Katwijk, kregen we ook een melding binnen (dank!) van twee dames die een vergelijkbaar geluid hoorden in Amsterdam en "dit best eng" vonden klinken.

Drie verschillende waarnemingen op drie verschillende plaatsen in ons land en allemaal in het westen.

Naar aanleiding van bovenstaande, ontvingen wij een aantal reacties (dank!), waaronder de volgende uit Roosendaal, weliswaar iets zuidelijker dan de eerdere waarnemingen, maar weer in het westen van het land:

Ook ik heb al meerdere malen een soort brommend geluid boven mijn gezinswoning gehoord die lijkt alsof er een zware motor van een auto stationair staat te draaien.

Zowel ‘s nachts als ‘s avonds en die houdt dan wel ruim 20 minuten tot een half uur aan.

Ik heb mijn hele leven al een piep in de oren. Ik ben tevens ook helderhorend en heldervoelend en helderziend en helderruikend en daardoor ook veel gevoeliger dan andere voor dit soort zaken.

Tijdens wandelen met mijn hondje heb ik al paar keer zoals ook vanochtend dat ik in mijn oren en ook paar keer ‘s nachts, dat ik ineens gerommel in mijn oren krijg alsof er water in mijn oren zit en soms alsof iemand ineens hard op mijn oor slaat zoals ook afgelopen nacht.

Wat mij opviel dat ik iets in de lucht hoorde, iets van een vliegtuig of een vaartuig maar kan het niet waarnemen.

Mijn oren reageren laatste veel meer dan anders op allerlei geluiden uit de lucht.

Er is daarboven iets gaande wat ze stil voor ons houden.

Ik heb soms ook een beetje angstig gevoel alsof er iets gaat komen.

Ik heb dingen uit de toekomst gezien en tegen soortgelijke als ik vertel ik wel eens iets waaronder ook dat erg veel sciencefiction films op waarheden zijn gebaseerd, maar omdat wij zo dom gehouden worden denken veel mensen dat het fantasiefilms zijn.

Telkens als ik zowel bij jullie als bij andere onafhankelijke sites bevestigingen krijg op wat ik al gezien heb en al weet stuur ik deze door naar mijn kennissen die op hetzelfde niveau als ik zitten om te laten zien dat ik alweer eens gelijk had..

Inmiddels geloven ze mij nu wel hoor haha.

En dan het volgende bericht, dit keer vanuit Antwerpen:

Hierbij wil ik graag reageren op uw artikel van zondag jongstleden. Ik ben woonachtig in de streek rond Antwerpen stad.

Gisterennacht was er bij ons ook een bromgeluid te horen.

Ik geef toe ik ben een lichte slaper maar gisteren kon ik absoluut de slaap niet meer vatten, erger nog, ik ben van het geluid wakker geworden.

Echter ik heb geen flauw idee van wat de oorzaak van het geluid was. Het leek alsof er in de slaapkamer een motor in neutraal stond te draaien.Ik dacht dat het mijn inbeelding was maar toen las ik "toevallig" jullie artikel. En ineens viel het eurootje.

Ik ben overal in huis gaan "luisteren" en op geen enkele verdieping of in geen enkele kamer leek het geluid minder hard.

Het was alomtegenwoordig. Het was ook erg luid en vooral vervelend. Ik vraag me af of ik hetzelfde heb gehoord als uw andere lezers.

Het kan natuurlijk echt inbeelding zijn, maar iets doet me toch reageren op uw artikel.

Deze waarneming is nog verder zuidelijk en inmiddels al niet meer in Nederland, maar België, maar wel weer in het westen.

En de volgende:

Ik las het verhaal van 4 Januari, en ik heb dit geluid ook vernomen. Een laag, brommend geluid. Leek wel motorisch.

Ik lag al in bed maar hoorde dit lage, soort motorisch geluid. Ik ben gewend aan geluid van laagvliegende vliegtuigen, maar dit was zekers anders.

Het geluid was duidelijk hoorbaar. En alsof het heel langzaam bewoog. Of rond cirkelde. Het geluid was constant, niet zoals met een vliegtuig wat je aan hoort komen, boven je vliegt en weer verder vliegt.

Ik weet nog dat ik lag en dacht..dit kan geen vliegtuig zijn, want dit duurt te lang. Dit geluid..

Het motorische geluid duurde zekers minuten. Net of er een vliegtuig stationair boven mijn huis stond te draaien. Met die tijd is het vliegtuig al lang verdwenen normaliter.

Ik moet zeggen dat het mij wel een vreemd gevoel gaf. Ik voelde gewoon dat dit geen vliegtuig kan zijn. Trouwens ik woon ook in Zuid-Holland, Roelofarendsveen.

Ik las het verhaal en moest echt hier even op reageren want het was een bijzondere rare ervaring...

Dit keer weer wat meer naar het noorden, maar wederom in het westen.

Het is duidelijk dat er "iets" was dat deze mensen hebben waargenomen. Het zijn er teveel verschillende om toeval of verbeelding te kunnen zijn.

De enige houvast die we hebben, is dat ze allemaal zijn waargenomen aan de westkant van Nederland en België.

Er is iets gaande: Maar wat? Suggesties of ervaringen zijn welkom.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information