De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Geen hoofddoek is vragen om verkracht te worden

Aan de vooravond van de “Big Reset” of het einde van de wereld zoals wij die kennen, zal de situatie op deze wereld steeds gekker worden. 

Een tijdperk waar barbaarse minderheden in naam van een soort debiele religie menen de rest van de bevolking te kunnen terroriseren. 

Het is voor moslimaanhangers maar niet te begrijpen dat hun geloof de meesten van ons geen bal interesseert. Of ze nu geloven in baardige profeten, in elfjes met magische krachten of in als Sinterklaas verklede pedofielen, het zal ons volkomen worst zijn. 

Ook sommigen christenen hebben er een handje van om anderen hun geloof op te dringen en de jehova’s maken het helemaal bont door mensen 's morgens vroeg uit hun bed te bellen met hun sprookjes. 

Voor een niet gelovige zijn het allemaal sprookjes en als mensen daarin willen geloven, prima, we zijn tenslotte een tolerante maatschappij, maar val in 's hemelsnaam andere mensen niet lastig met wat jij wel of niet gelooft. 

Als jij vanwege je geloof bepaalde dingen niet kunt doen in dit land, dan moet je jezelf toch eens goed achter de oren krabben en beseffen dat je hier dan waarschijnlijk niet thuis hoort en heel snel moet vertrekken naar een plek waar meer mensen wonen die geloven wat jij gelooft. 

De religieuze waanzin gaat iedere keer een stapje verder. In Zweden zie je nu overal stickers verschijnen zoals de navolgende waarop staat dat wanneer je als vrouw geen hoofddoek draagt, je erom vraagt verkracht te worden.

Naast dit soort stickers kom je andere versies tegen waarop staat: “Geen democratie. Wij willen alleen maar islam””. 

Verschillende mensen hebben aangifte gedaan, de politie is bezig met een onderzoek, maar zegt geen flauw idee te hebben wie dit heeft gedaan. Het zal echter niemand verbazen dat er al wordt gesuggereerd dat dit wel gedaan zal zijn door de lokale bevolking om op deze manier haat aan te wakkeren. 

Bovenstaande ligt het wel aardig in lijn met het ultra politiek correcte standpunt van de Engelse staatsomroep BBC die zich afvraagt of ze nog wel het woord “terrorist” moeten blijven gebruiken. 

Het woord “terrorist” en de uitdrukking “radicale islamitisch terrorisme” kan volgens de omroep worden uitgelegd als een vooroordeel en een “misdadige gedachte”. Via een tweet vragen ze de bevolking dan ook of ze misschien het woord “terrorist” en “islamist” uit de nieuwsberichten moeten verbannen. 

Dit, omdat islamisten die de meest vreselijke misdaden uitvoeren in naam van de islam, wellicht hierdoor beledigd zouden kunnen zijn.

In Denemarken is de nodige ophef ontstaan doordat de nationale televisie een undercover reportage had gemaakt over de parallelle moslim gemeenschap in Denemarken. Net zoals ook al eerder in een BBC reportage werd aangetoond in Engeland, zijn er in de meeste West Europese landen twee werelden. 

De ene die wij zien en de tweede, de moslimwereld die met ijzeren hand wordt geregeerd door de shariawetgeving. 

Natuurlijk is het allemaal onderdeel van het grote plan en is er een gerede kans dat die Derde Wereldoorlog er nog gaat komen als onderdeel van de eindtijd. 

Het enige dat wij als bevolking nog kunnen doen, is het op vreedzame wijze weigeren om ook maar iets met religies van doen te willen hebben. Religie is iets voor thuis of in je kerk of moskee als je daar behoefte toe voelt en je zadelt er niet de rest van de bevolking mee op. 

Wanneer we dat met z'n alleen een beetje consequent gaan doen, dan zijn we al een heel eind verder. Iedere keer als er iemand begint over zijn of haar geloof, gewoon zeggen: “Jouw geloof is jouw zaak en daar wil ik en de rest van de Nederlandse of Belgische gemeenschap niets mee te maken hebben”. 

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information