De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Gewelddadige overval op vrachtwagen in Molenbeek

Afgelopen zaterdag werd een vrachtwagenchauffeur in Molenbeek op brutale wijze afgeranseld en beroofd door een groep van 25 jongeren. De politie wil niets zeggen over de afkomst van de jongeren, alleen dat het om “Molenbeekse jongeren” gaat. Een 23-jarige man werd gearresteerd. Hij was reeds gekend bij het gerecht.

Zaterdagavond omstreeks half 11 reed de vrachtwagenchauffeur met zijn truck over de Joseph Baecklaan toen er plots een jonge voetganger in het midden van een kruispunt ging staan om op die manier te weg te versperren. Zo werd de vrachtwagenchauffeur – ondanks dat het groen licht was voor hem – verplicht om bruusk in de remmen te gaan om een aanrijding te vermijden.

“Molenbeekse jongeren”

Op het moment dat de vrachtwagen volledig tot stilstand was gekomen, begon de jonge voetganger aan een scheldtirade in de richting van de bestuurder en liep vervolgens naar de cabine van de vrachtwagen. De jongeman trok het portier van de truck open en sleurde de trucker uit zijn cabine. Hij begon daarop meteen in te slaan en te beuken op diens aangezicht en lichaam. Al snel kreeg hij daarbij hulp van zo’n 25 jongeren.

De politie zegt dat het om “Molenbeekse jongeren” gaat, maar wilde expliciet niets zeggen over de afkomst van de daders. Na enkele rake klappen en schoppen te hebben gekregen, kon de chauffeur zichzelf bevrijden en zette hij het op een lopen. De groep “Molenbeekse jongeren” zette de achtervolging in, tot er plots een politiepatrouille opdook, waarna ze snel in verschillende richtingen wegliepen.

Bron: Sceptr

Overval Molenbeek

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information