De Theorist - No shit, Sharelog!

 

Google wordt ingezet om waarheid te beteugelen

Eén van de grootste gevaren voor de gevestigde orde is het naar buiten het naar buiten komen van de waarheid.

Dan kun je als machthebbers wel de complete mainstream media in je zak hebben en controleren, maar er is ook altijd nog de alternatieve media.

Ookal ben je geen dagelijkse lezer van nieuwe media nieuws, de kans dat je er vroeg of laat toch terechtkomt is vrij groot en dat is dankzij Google.

Veel van de alternatieve mediawebsites scoren goed in de Google zoekmachine en de populariteit van een pagina/website wordt nu onder andere bepaald door factoren zoals: Hoeveel andere websites linken ernaar?
Google heeft echter besloten dat de manier waarop websites binnen de zoekmachines worden gewaardeerd straks afhankelijk wordt van andere factoren zoals “het waarheidsgehalte”.

Als jij eigenaar bent van Google dan ben jij degene die bepaalt wat de waarheid is en het zal niemand verbazen dat volgens de door Google gehanteerde kenmerken, alternatieve nieuwswebsites meestal niet de waarheid verkondigen.

Wat Google straks wil, is iedere website en iedere pagina binnen die website een score toekennen gebaseerd op door de henzelf ontwikkelde: Knowledge Based Trust Score. Een berekende score die ze halen uit hun eigen wat ze noemen Kennis Kluis, een geautomatiseerde database die bepaalt met welke feiten “het web” het unaniem eens is. Kortom, iets hoeft helemaal niet waar te zijn, maar als 90 procent van “het web” iets als waar beschouwd dan is het volgens Google zo.

Heb jij een website die een andere mening verkondigt dan zul je dus niet hoog scoren in de “waarheidstest” van Google en zullen je zoekresultaten drastisch negatief worden beïnvloed. Waardoor er uiteraard aanzienlijk minder bezoekers naar je website zullen komen als gevolg waarvan de waarheid nog beter verborgen blijft.
Volgens het Google onderzoeksteam is een website die weinig onwaarheden verkondigt, een betrouwbare website. Althans volgens de waarheid zoals zij die zien en bepalen.

Indirect zal de waarheid zoals Google die zal hanteren niet ver af liggen van de officiële versie in onze propagandawereld waarin een kleine kliek het gescripte nieuws wat wij te zien en horen krijgen, bepaalt.
Wat betekent dat alle alarmbellen nu zouden moeten afgaan voor eenieder die graag de waarheid naar buiten ziet komen. We weten dat dit niet gebeurt via de “waarheid” zoals een Google c.q. overheid deze straks hanteren.

Bron: Niburu

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information