De Theorist - No shit, Sharelog!

 

19-jarige op de rails geduwd

Diegene van de lezers die zich bezighoudt met het thema vechtsport en zelfverdediging, zal zichzelf door dit artikel uit het “Hamburger Abendblatt” bevestigd zien. Op dit moment is kennis over zelfverdediging in Duitsland noodzakelijker dan ooit, want multiculti is de ergste vloek die de verantwoordelijken hun volk ooit konden aandoen:

De politie van Hamburg is met behulp van foto´s op zoek naar een groep van vijf mannen. Deze had in mei van dit jaar in het metrostation Ritterstraße een 19-jarige aangevallen en daarna op de rails geduwd. Daarbij verwondde de man zich op meerdere plaatsen.

Volgens de politie vielen de mannen hun slachtoffer onverhoeds aan. Een van de mannen (op de foto draagt hij een rood jack) sloeg op de 19-jarige in. Deze probeerde via het perron te vluchten. Toen hij struikelde en viel, schopten zijn achtervolgers op hem in en duwden hem op de rails. Door de val liep de jonge man meerdere schaafwonden op, een afgeklemde zenuw en verlammingsverschijnselen aan zijn hand.

Abendblatt

Zoals we zien, beschermt de politie je niet meer tegen zulke gewelddadige immigranten. Ze zitten al bij justitie, in de Senaat, en als ze op straat mensen in elkaar slaan, lachen andere vertegenwoordigers van dezelfde “culturen” de mensen, als ze nadien om gerechtigheid vechten of zich verzetten tegen deze toestanden, gewoon uit.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information